Cytuj:
Wpada bhp, wlepia mandat. Jak nie zplacisz to nie wjedziesz a jak nie wjedziesz to szukasz innej pracy każdy cwaniak ale jak przyjdzie co do czego to gacie i tak ma pełne.
Z bólem dupy bym przeżył powiedzmy stówkę za to, że nie mam kasku, czy butów z blachą, jeśli takie są wymagania związane z ładunkiem (do tego na pewno nie zaliczają się kartony na paletach), ale kurva, 10 patoli za to, że komuś się wydaje, że jadę po firmie na bańce? Bo takiemu może się tylko wydawać, bo ja nie mam zamiaru dmuchać w jego balonik, jeśli jakiś tam ma. Organem właściwym do kontroli jest policja, lub laboratorium szpitalne (przy opcji na krew), a nie, że jakiś p-dał mi powie, że mam mu dać 10 kawałków, bo według niego jestem pijany, no ludzie.
Za bana na taką firmę bym z radością podziękował.
Cytuj:
Skoro płaczą, że ciężko o pracownika (kierowcę) to dlaczego nie dbają o dobrego (wg opinii szefostwa) kierowcę?
Obaj jeździcie dłużej ode mnie, a jeszcze sobie nie uświadomiliście, że kierowca jest nikim?

Czy to na firmie, czy to u szefa, czy u spedycji... Życie staje się piękniejsze.