[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 415 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Bo te najgorsze przypadki opisuję, te dobre pomijam. Także wygląda na to, że wszystko co złe trafia się mnie. Tydzień wcześniej oyebałem Moskwę i wszystko poszło gładko, bez dużych kosztów, a co za tym idzie "coś tam" zostało.
GG: 112
Samochód: Duzy?
Sukces taki,że zamiast grecji była francja i udało się dzięki sposobowi każdemu znanego "ominąć" zakaz w d dlatego już w polszy a porażka taka,że tehrmo king odmawia współpracy i wywala błędy.Zamiast spania czas czuwania i czekania na mobilny serwis.Nowe mp4 plus roczny Schmitz jak widać się gryzą...
Sukces taki,że zamiast grecji była francja i udało się dzięki sposobowi każdemu znanego "ominąć" zakaz w d dlatego już w polszy a porażka taka,że tehrmo king odmawia współpracy i wywala błędy.Zamiast spania czas czuwania i czekania na mobilny serwis.Nowe mp4 plus roczny Schmitz jak widać się gryzą...
Cytuj:
Cytuj:
Każdemu znany sposób i mp4 też się jakoś gryzą.
W tym wypadku chyba aż dwa sposoby są wymagane.
- Pierwszy znają chyba tylko weterani, nazywa się pstryk i odłączony ABS.
- Drugiego należy szukać w tablicy Mendelejewa
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Wyszedłem na rejon i skończyło się spięciem. Sukces taki, że wyszło na moje, zaś porażka taka, że nie zrósł mi się nos po ostatnich sparingach, a dzisiaj znów się popsuł
Dziś obliczyłem spalanie w swojej popierdółce i wyszło niższe niż się spodziewałem - 9,56/100km Przy takich dojazdach corvette spaliłoby mniej, ale to nie istotne, jest poniżej 10/100, a tego się nie spodziewałem
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
U mnie powrót na stałe do PL i od razu bierzemy się ostro do pracy czyli 5 komisów w Wielkopolsce , z pozdrowieniami do konkurencji .
Nie pykło? Nawet miesiąca kalendarzowego tam nie byłeś.. Jak komisy mają tak samo funkcjonować, to konkurencja zapewne szczerze podziękuje za pozdrowienia.
Cukierr pykło na tyle, że mam skąd brać auta z pierwszej ręki jak klienci kupią nowe. A co do komisów to funkcjonują o od kilku lat, teraz jest plan by iść na prawdę grubo.
Użytkownicy przeglądający to forum: mariuszduzy i 5 gości