elektryka w renault nie przestaje mnie zadziwiać po założeniu zregenerowanego rozrusznika zaczęło pokazywać biegi na wyświetlaczu wcześniej pokazywało luz - N. niby fajnie, ale jest pewien szkopuł, otóż pokazuje o bieg za wysoko, jadąc na 7 pokazuje 8
to już lepiej było jak pokazywało ciągle Neutrala, teraz jadąc na 8 nie pokazuje żadnego, po prostu magia renault
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
tak się zakorzenił obok i nie chciał puścić aż dałem mu spokój na wyświetlacz mógłbym nakleić karteczkę z symbolem innej pracy, bo od dziś zacząłem używać selektora i wrzucam młotki przy pod/od-pinaniu naczep. także tego, może się przyzwyczaję do używania selektora, wszak dla mnie to prawie nowość, a te kilka minut na wykresówce niech se jest, przynajmniej mi nie zarzucą, że nie operuję
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
3 letnie Iveco Astra: w poprzedni poniedziałek chcąc otworzyć drzwi od strony pasażera odpadła klamka. Wczoraj wsiadając do samochodu i zamykając drzwi odpadło duże lustro i się potłukło. Po ostatnich silnych opadach deszczu zaczęło padać również w kabinie...
Samochód: Ferrari
W Stralisie też się zdarza.ale temat do opanowania w 20min.
Pzewoźnik zza płota odpowiedział swojemu kierowcy na pytanie jaki jest sens wysyłać go 120km pod załadunek kiedy ma inne auto 20km od tego miejsca odpowiedział: ale to jest moja matematyka.
No tak w końcu coś trzeba robić żeby na koniec roku z czystym sumieniem można było sobie odpowiedzieć że się dołożyło do interesu, bo w tym roku te 6 nowych kani w hajlajnie i Mietek nie w s tylko e-klasie.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Dziś 4:00 telefon od kierowcy z firmy, w której pracuje... Gada mi, że koła ostatnio nie dokręciłem i po wyjeździe z bazy owe koło sie urwało, szpilki pozrywane itd... A ja głupi zapomniałem, że dziś pierwszy kwietnia i spać już później nie mogłem
Z sukcesów to w prima aprilis zdany egzamin C+E w Kaliszu za pierwszym u egzaminatora co mnie na C oblał Jeszcze mi światła sprawdzał przy przyczepie a ja mówiłem jakie włączam abym nie latał na tył auta co chwile
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
Dostałem dzisiaj wczoraj na stan swoją gruszkę. Mana 35.403 i jestem zdziwiony pozytywnie. W porównaniu do poprzednika z Bergera idzie o wiele, wiele lepiej z pełnym tonażem. Zabudowa też w miarę fajna, Liebherr 9m3
Użytkownicy przeglądający to forum: Rossi i 1 gość