Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Oprócz kontraktu z Provimi Nijhof-Wassink (stąd zapewne ogłoszenie z ofertą pracy), buduje nowy terminal na terenie ŁSSE w Kutnie. Widać firma kryzys ma za sobą i ostro idzie do przodu.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Naczepa jest marki LAG, jednak dlaczego kiprowanie jest zrobione w ten sposób to nie mam pojęcia - kiedyś widziałem zdjęcia podobnej naczepy podczas rozładunku, nie pamiętam jednak gdzie
Naczepa jest marki LAG, jednak dlaczego kiprowanie jest zrobione w ten sposób to nie mam pojęcia - kiedyś widziałem zdjęcia podobnej naczepy podczas rozładunku, nie pamiętam jednak gdzie
Może w PT, temat o amerykańskich wywrotkach... Swoją drogą raz widziałem taki wynalazek jakieś 2 lata temu, co ciekawe w Polsce. Bajerancki widok do tego sprzęgnięte z Renatką R365
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Samochód: Fiat Ducato
Nijhof-Wassink dużymi krokami przejmuje transport krajowy współpracy z Provimi Rolimpex...Ja te auta mam na co dzień gdyż mieszkam 200m od wyżej wspomnianego Provimi... Chętnym odpowiem (na PW) na pytania bo wiem całkiem sporo
Mają bazę 20 km od mojego domu, kiedyś mogę zrobić fotkę jak będę przejeżdżał.
Kierowcy z Provimi w większości przeszli pod Wassink i jeżdżą teraz dla nich w te miejsca, gdzie jeździli wcześniej.
Pieniądz podobno lepszy i warunki także na plus.
Kierowcy z Provimi w większości przeszli pod Wassink i jeżdżą teraz dla nich w te miejsca, gdzie jeździli wcześniej.
NIe przeszli tylko Wassing przejal provimi
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
NIe przeszli tylko Wassing przejal provimi
Provimi to firma paszowa i nikt jej nie przejął, Wassink obsługuje tylko transport...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości