[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Obrażanie kierowców tirów w sieci - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
to jest tak jak z polskością na Śląsku.
ani Niemcy za czasów Bismarcka, ani Niemcy z czasów Hitlera nie obrzydzili tak Polski Ślązakom jak sama Polska po II wojnie światowej.
tak samo z wizerunkiem kierowcy zawodowego - nawet tysiące nieprzychylnych internautów nie jest w stanie tak zepsuć opinię jak sami kierowcy zawodowi. im jest mniej tych gorszych, im więcej jest przychylności wśród kierowców zawodowych dla innych użytkowników dróg tym lepszy będziemy mieli wizerunek.
Mi się tam ten demotywator podoba. Powinien mieć oznaczenie "True Demotywator" I szczerze mówiąc to wali mnie to co sobie tam gadają i myślą niektórzy. Dla mnie ważne jest, że nie należę do tych o których można zrobić takiego demota
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 3 gości