Kupić nowy zestaw na wyłącznie polskie drogi żal oczy ujmuje. To co u nas nazywają autostradą w Angli robi za zwykła drogę. Najgorsze są jednak u nas drogi do pegeerów i małych rolników. Ostatnio był zabrał ze sobą linie telefoniczna zawieszona na 4 m ...
Yours Scania is very nice, but your Dad drives better truck
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Sorry,I aven't photos about truk livestock of Poland,becase I don't went from Poland,I work to France Italie....and I went to England,Hollad,Belgium and Greece.....but shortly I go to Romania,Bulgaria and Poland.........becase in Italy there is an econom crisi,and have few work
Martin:are you the black Volvo Hunlad??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Znalazłem jeszcze kilka fotek z mojej poprzedniej pracy
Czasem trzeba się nabiegać Na pierwszym planie ja
Jeden z holenderskich zestawów
I inne
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
DAF Verkerka widziany z prawego okna, no i lustra Widać 'żywy' ładunek, no i niezłą elektrownie
koledzy jaki srodki polecacie do dezynfekcji zabudowki??
Gorąca woda z dobrym ciśnieniem, szczotka i dużo wolnego czasu. Czasami można umyć roztworem sody, ale z biegiem czasu gniją miejsca gdzie osadzają się resztki tego środku. Soda zresztą fachowo nie należy do środków dezynfekcji jednak dawniej się jej stosowało i tak już zostało. Miłego szorowania...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości