Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 09 sie 2018, 15:11

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 13 sty 2018, 21:38
Posty: 18

Witam czy orientuje się ktoś jak wyłączyć przez SDP3 komunikat o otwartym schowku narzędziowym? Trochę grzebałem i nie mogę tego znaleźć a trochę denerwujący ten komunikat bo świeci mimo zamkniętych schowków a wymienić dobry zamek dla samego czujnika też bez sensu z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam


Post Wysłano: 09 sie 2018, 15:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 05 paź 2006, 12:38
Posty: 2600
Samochód: Ferrari
Lokalizacja: PKN

Zmostkuj kable od czujnika i już.

_________________
Alkoholikiem nie jestem, gdyż wódki, niestety, codziennie nie piję.


Post Wysłano: 09 sie 2018, 18:09

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 31 paź 2008, 21:07
Posty: 46
GG: 1
Lokalizacja: WGS

Na pewno zamyka sie na dwa razy? Lubia sie giac zawiasy i rygiel co wchodzi do zamka. Pod ta przynitowana blacha znajdziesz czujnik ktory jak zmostkujesz to nie bedzie bledu


Post Wysłano: 09 sie 2018, 20:00

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 13 sty 2018, 21:38
Posty: 18

Wszystko się dobrze zamyka póki co :) to dzięki koledzy za radę, jutro będę działał


Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron