TruckFocus.pl



Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 27 kwie 2015, 19:36

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 27 kwie 2015, 19:27
Posty: 4

Mam ten sam problem. Opony i felgi wykluczyłem. Zawieszenie też nie... Chol**a wie co to może być..


Post Wysłano: 28 kwie 2015, 16:52

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 08 wrz 2013, 10:45
Posty: 329
Samochód: 105.410

Pewny jesteś ze piasty przednie są ok?


Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 02 kwie 2017, 9:26
Posty: 1
Samochód: volvo FH 13

Cytuj:
Cytuj:
A wysokość na poduszkach przestawiana nie była?
Felgi sprawdź czy nie wybite.
Z poduszkami nic nie robiłem.Wymieniam łożyska piasty tył,zobaczymy czy coś pomoże.
Witaj. Mam podobny problem z moim koniem volvo fh13 trzesie jak u ciebie z tym ze u mnie na pusto i załadowany tez nowe opony dunlop wał wyważony niby był ok koła brałem z innego i to samo, jedyne co mnie zastanawia to jak dałem wał do wyważenie to zmieniałem tarcze z tyłu były wyciągnięte połosie jak to poskladalem i założyłem wał to na chwile ustalo może na 500 km i następne powróciło. Doszedłes co u ciebie było?


Post Wysłano: 24 maja 2017, 21:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 06 cze 2009, 18:35
Posty: 622
GG: 0

U mnie małym MANem telepało od wyeksploatowanych amortyzatorów z tyłu. Poprostu od ok 80km/h auto wpadało w wibracje których popsute amortyzatory nie dławiły ;)


Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  

Forum Samochodowe