Laboratorium COCH

Katalizatory SCR - Sklep Kaliński

40TON.netNaprawa foteli TIRFuelSaveRozliczanie kierowców



Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
PostWysłano: 02 sie 2014, 0:37 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 02 sie 2014, 0:32
Posty: 1
Samochód: Man
Lokalizacja: Zielona Góra
Cześć wszystkim, posiadam wersję TRIAL i mimo że to demo to sprawuje się całkiem fajnie.

Ale powstał mały problem, od jakiegoś czasu nie wyświetlają mi się znaki zakazów ani tonażu i nie wiem gdzie to włączyć... pokieruje ktoś dla 40T?

_________________
pozdrawiam


Na górę
PostWysłano: 07 gru 2014, 20:46 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 18 lut 2014, 0:12
Posty: 35
Samochód: Actros MP4 460
Lokalizacja: okolice Warszawy
Wgrałem wersję testową na laptopa ale niestety po podłączeniu anteny GPS do laptka wyświetla komunikat "okres testowy minał" i program się zamyka.Czy ktoś wie w czym tkwi problem?? Antena to Holux M 215+


Na górę
PostWysłano: 07 gru 2014, 23:12 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 sty 2010, 16:55
Posty: 284
GG: 0
Samochód: laguna
no trzeba taki programik wrzucić do zamrożenia czasu


Na górę
PostWysłano: 08 gru 2014, 20:05 
Offline
Użytkownik

Rejestracja: 18 lut 2014, 0:12
Posty: 35
Samochód: Actros MP4 460
Lokalizacja: okolice Warszawy
Niestety nawet ten programik nie pomaga, zamroził czas na 14 dni ale to nic nie daje.
PTV navigatora w wersji 8 wgrałem wczoraj na laptopa więc do końca 29 dni pozostało. Program się uruchamia, nawet testowo wyznaczyłem sobie trasę do Hiszpanii. Niestety w momencie podłączenia anteny GPS pod port USB program po chwili wywala komunikat o zakończeniu okresu testowego czyli tak naprawdę nie mogę go przetestować :(


Na górę
PostWysłano: 04 sty 2015, 16:19 
Offline
Użytkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 sty 2015, 16:14
Posty: 12
Samochód: TGX 480
Witam serdecznie
Mam wersję stałą programu m&G 2014 , mam jednak parę pytań bardzo proszę o pomoc

1) Chodzi mi o ręczne korygowanie trasy tzn np chcemy jechać w Calais na prom a nie na tunel i chciałbym ustawić , aby mapa prowadziła daną ulicą itp
2) Jak dodać do mapy punkt POI np. serwis na którym staneliśmy.

Z góry dziękuję za pomoc


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  

Forum Samochodowe