Cytuj:
odpowiedź zbiorcza do wszystkich wysrywów kolegi mana
Człowieku.
Po pierwsze primo, zarzucasz mi PUBLICZNIE, że okłamuję ludzi.
Cytuj:
O ten którym ludziom mydlisz w głowie że go kupiłeś
Więc proszę, pokaż w którym momencie. Przypominam też, że mówimy o mnie, nie o obcych mi ludziach.
Cytuj:
No tak samo nie którzy mówią że auto kupili bo wzięli w leasing czy wynajem długo terminowy.
Bo chyba Ci się coś pokręciło. Najpierw mówisz o MNIE, a potem o (swoją drogą zamiast się zajmować pierdołami warto byłoby przysiąść do jakichś książek i potrenować ortografię) "nie których".
Cytuj:
Dla mnie to ty możesz i taczką jeździć byle tobie się chajs zgadzał.
Po co w ogóle w takim razie podniosłeś tę dyskusję? Mi się zgadza. Będę jeździł tym najgorszym Manem, który nie wytrzyma roku:
Cytuj:
Oby ten MAN wytrzymał ten rok czasu, bo większego gówna nie wymyślili jak euro 6 na dwóch turbinach
Choć już wytrzymał, jakimś dziwnym cudem 3. Albo 4. Chyba, że dwa. No bo skąd możesz wiedzieć, który to jest rok - więc nie wiem jak oceniłeś ile jeszcze wytrzyma. Możesz się podzielić tą tajemną wiedzą?
Cytuj:
Prawda jest taka w każdym przypadku, że Twoje to będzie dopiero jak grata spłacisz czy wykupisz.
No, ale Ameryki to nie odkryłeś tym stwierdzeniem. Czy chcesz mi wmówić, że uważam inaczej? Czy znowu mówimy o mitycznych niektórych? Jeśli tak, to dlaczego w kontekście mojej sprawy?
Może zaczniemy rozmawiać o konkretach?