TruckFocus.pl



Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 24 lut 2013, 14:20

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 22 lut 2010, 19:25
Posty: 7
GG: 5724072
Samochód: Iveco Daily 35C13
Lokalizacja: Łomża

Witam. jeżdżę scania r380 z 2007 roku. Na desce po okrągłą zaslepka mam zaworek powietrza taki sam jak wentyl w kole. Chciałbym do tego wentyla podłączyć pistolet pneumatyczny do przedmuchiwania. Słyszał ktoś może o jakimś reduktorze, bądź też jakims adapterze na ten wentyl na szybkozlaczke?


Post Wysłano: 24 lut 2013, 16:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 26 lis 2008, 22:56
Posty: 857
GG: 35025070
Samochód: S-U-P-E-R

Cytuj:
Witam. jeżdżę scania r380 z 2007 roku. Na desce po okrągłą zaslepka mam zaworek powietrza taki sam jak wentyl w kole. Chciałbym do tego wentyla podłączyć pistolet pneumatyczny do przedmuchiwania. Słyszał ktoś może o jakimś reduktorze, bądź też jakims adapterze na ten wentyl na szybkozlaczke?

http://allegro.pl/pistolet-powietrzny-d ... 33853.html


Post Wysłano: 03 lip 2013, 7:58

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 03 lip 2013, 7:31
Posty: 5
Samochód: scaniac 4 420

Witam, chciałbym zainstalować dobre głośniki do Scanii '4'. Może ktoś zaproponuje, jest radio jvc.


Post Wysłano: 06 lip 2013, 19:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 26 lis 2008, 22:56
Posty: 857
GG: 35025070
Samochód: S-U-P-E-R

Każdy jeden lipnie będzie grał bo max 13cm wchodzą. Proponuje zamontowac w drzwiach jakieś 16 cm.


Post Wysłano: 28 lip 2013, 17:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 23 sie 2011, 17:46
Posty: 602
Samochód: cerwone eFHa
Lokalizacja: Wieś Blisko Radomia

Gdzie można dostać dywaniki z eko skórki dobrego gatunku, ale do serii 4 w półautomacie? Wszędzie gdzie pytam, to mają do R :(

_________________
"Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien."
http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce :)


Post Wysłano: 28 lip 2013, 18:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 22 maja 2011, 12:13
Posty: 398
GG: 8230849
Samochód: R420 X3 + 114L + 124L
Lokalizacja: BYDGOSZCZ

Cytuj:
Cytuj:
Witam. jeżdżę scania r380 z 2007 roku. Na desce po okrągłą zaslepka mam zaworek powietrza taki sam jak wentyl w kole. Chciałbym do tego wentyla podłączyć pistolet pneumatyczny do przedmuchiwania. Słyszał ktoś może o jakimś reduktorze, bądź też jakims adapterze na ten wentyl na szybkozlaczke?

http://allegro.pl/pistolet-powietrzny-d ... 33853.html
Ja u mnie kupiłem nypel 10/13 , albo 10/12 wykręciłem ten wentyl z deski , wkręciłem nypel a na niego szybkozłącze , które wcześniej odkręciłem z tego trójnika który był w zestawie z pistoletem . Oczywiście profilaktycznie poszła taśma teflonowa na gwinty .

_________________
TRAKEREM TRZEBA SIĘ URODZIĆ I MIEĆ TO WE KRWI !


Post Wysłano: 29 lip 2013, 1:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 26 lis 2008, 22:56
Posty: 857
GG: 35025070
Samochód: S-U-P-E-R

Cytuj:
Gdzie można dostać dywaniki z eko skórki dobrego gatunku, ale do serii 4 w półautomacie? Wszędzie gdzie pytam, to mają do R :(
Widziałem na granicy tutaj;
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przej%C5%9 ... olejowe%29


Post Wysłano: 29 lip 2013, 14:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 23 sie 2011, 17:46
Posty: 602
Samochód: cerwone eFHa
Lokalizacja: Wieś Blisko Radomia

Cytuj:
Cytuj:
Gdzie można dostać dywaniki z eko skórki dobrego gatunku, ale do serii 4 w półautomacie? Wszędzie gdzie pytam, to mają do R :(
Widziałem na granicy tutaj;
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przej%C5%9 ... olejowe%29
W tamte strony to chyba się nie będziemy wybierać :( Słuch mnie doszedł, że na tireście koło Mińska Maz mogą być, pojadę i poszukam :)

_________________
"Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien."
http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce :)


Post Wysłano: 30 lip 2013, 12:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 22 gru 2008, 15:02
Posty: 338
GG: 1
Samochód: Scania
Lokalizacja: Wola k/Pszczyny

Czy ktoś kojarzy jakiś dobry sklep z akcesoriami do Scani na Śląsku? chodzi mi o dywany z eko skory? Śląsk albo kierunku na Zgorzelec albo Olszyne?

_________________
http://Www.MondeoKlubPolska.pl
Dołącz do grona pasjonatów!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... q6A40oIgsM


Post Wysłano: 23 wrz 2013, 22:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 23 sie 2011, 17:46
Posty: 602
Samochód: cerwone eFHa
Lokalizacja: Wieś Blisko Radomia

Na A4 tam gdzie jest KFC, Statoil i Orlen. Chyba Krzywa się to nazywa? Tam jest budka i mają ekoskórki, kumpel ma w actrosie i nie narzeka. Ten sam facet ma budkę przed Mszczonowem w Karolewie na Statoilu i pod Mińskiem Mazowieckim na tireście i na orlenie. Na tirest faktycznie jest w czym wybierać, ale to niestety nie te kierunki.. No i komplet był w cenie ok 180zł

_________________
"Uwielbiam swój zawód. A kto swojego nie lubi, ten sam sobie winien."
http://kierowniczka.blogspot.com/ - Blog Dziewczyny w Ciężarówce :)


Post Wysłano: 11 lis 2013, 20:19

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 06 mar 2010, 21:33
Posty: 2

Witajcie.
Mam dwa pytania dot.R420 :

1.Zamontowane jest (prawdopodobnie seryjne) radio Grundig-na kasety.Mam fajne radyjko i to chciałem zamontować.Czy tam jest normalnie 12v,czy muszę zmienić napięcie ?
2.Znacie mądrą firmę na śląsku,gdzie mogą połatać lodówkę ? Ktoś się złośliwie obszedł z przewodami i trzeba je teraz poskładać do kupy... :|

Pozdr.i dzięki


Post Wysłano: 11 lis 2013, 20:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 06 maja 2007, 17:40
Posty: 2025
GG: 1
Samochód: Volvo takie, że a FE....
Lokalizacja: DK94

Cytuj:
Witajcie.
Mam dwa pytania dot.R420 :

1.Zamontowane jest (prawdopodobnie seryjne) radio Grundig-na kasety.Mam fajne radyjko i to chciałem zamontować.Czy tam jest normalnie 12v,czy muszę zmienić napięcie ?
2.Znacie mądrą firmę na śląsku,gdzie mogą połatać lodówkę ? Ktoś się złośliwie obszedł z przewodami i trzeba je teraz poskładać do kupy... :|

Pozdr.i dzięki
1. Tam jest 12V fabrycznie, wyjmujesz stare radio i wrzucasz swoje.
2. Mówisz o kablach w samej lodówce czy o zasilaniu.

_________________
Wysłano z budki telefonicznej...

Za Roburem wszyscy sznurem...


Post Wysłano: 11 lis 2013, 22:21

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 06 mar 2010, 21:33
Posty: 2

Dzięki za info nt.radia ;)
Raczej zasilanie,bo troszke są pourywane,żadne tam "ciach" nożykiem.Wygląda jakby ktoś brutalnie wyrwał.
Sróbuje podłubać,ponoć sama lodówka działa.Ale gdyby coś...to wolę się podpytać wcześniej ;)

Dzięki


Post Wysłano: 07 kwie 2015, 16:20

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 31 lip 2009, 13:48
Posty: 136
GG: 0

zenon spamer az 2 odwazne posty wyprodukowal.


Post Wysłano: 10 kwie 2015, 15:28

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 31 mar 2015, 8:32
Posty: 1

Cytuj:
zenon spamer az 2 odwazne posty wyprodukowal.
Zaden spamer ze mnie chciałem się podzielic informacja o sklepie ale jesli nie to trudno

_________________
Hurtownia części do samochodów ciężarowych


Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  

Forum Samochodowe