Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie.
Przy wjeździe na S8 od Prymasa Tysiąclecia nie ma zakazu.
Zakaz jest od Prymasa Tysiąclecia w stronę na Wrocław 16t 6-22. Nie wiem czemu, bo droga jest 3 pasmowa nowa, nie ma remontów oprócz chyba jednego mostu.
apewnia
na pewno? zakaz przynajmniej parę miesięcy temu był juz od zjazdu na Bemowo\starej 92 na Poznań w strone Marek .
Wątpię żeby coś sie zmieniło a przejechaliście bo oni (krokodylki) zawsze łapali tuż przy łączeniu S2 z Prymasa Tysiąclecia.
Niech ktoś mnie poprawi jeżeli coś się zmieniło .
Krokodyle stoją na S8 w kierunku Białystok, tuż przed Prymasa Tysiąclecia, więc jadąc tą trasą i włączając się w kierunku na Białystok wyjedziesz za nimi.
napisałeś to samo co ja
to że wskoczysz za nimi nie oznacza ze tam nie ma zakazu ,z tego co wiem na całym odcinku od bemowa na S2 do M1 jest zakaz.A że daje się obskoczyć krokodylów to nie oznacza ze można.
Sprawdzie sobie na mapkach jak jest opisane objazdy tego zakazu ,czyli omijając całą Warszawe dużym łukiem.
http://zmpd.pl/aktualnosc.php?akt_id=605
Zeby nie było że jestem przeciwny małego kombinowania ale nie wprowadzajcie ludzi w błąd bo ktoś się zdziwi jak go ściągną i zapłaci .A on się bedzie upierał bo tak na forum wyczytał.
Zakaz jest, ale w ten sposób co jechali koledzy jest duża szansa by uniknąć kontroli