Cytuj:
I jak tak sobie latasz za te 6zł/km to mówisz że w końcu coś zostaje?
Realia są takie, że aktualnie na patelni za 3,7 pusto/pełno, 400km dniówka, to chcą się podusić
.
400x3,7=1480
30/100 - 700 (dziś, bo średnia z ostatniego roku inaczej by wyglądała)
kierowca - 400
koszty utrzymania składu - 200
Sprzęt wiadomo, że spadł Ci z nieba i jedynie dbasz by nadawał się do eksploatacji, bo jeśli leasing nowego, weźmy takie hydro Mana i Schmitkę ( nie przepłacajmy za Schwarza) to mamy jakieś 820tyś netto co w leasingu na 110% robi się 900/48 to jeszcze tylko około 18tyś miesięcznie potrzebujesz na ratę ...
Naprawdę, jest o co się zabijać. Gratuluje ...
Info dla kierownika - coś ostatnio czytanie ze zrozumieniem ciężko Ci idzie (nie tylko moich wypowiedzi) tak chcesz wbić tą szpilę, że wszystko interpretujesz po swojemu co w zasadzie interpretacji nie wymaga bo to nie dziennik ustaw Polskiego sejmu.
Wyjaśnię Ci mój wpis ze stawkami - czy gdzieś tam było napisane, za ile ja jadę ? Napisałem jedynie, że mieć roboty full za 6 zł można zazdrościć, a poniżej ( poniżej, nie równe 5 , było tam słowo poniżej) prawie(prawie) każdy może mieć dużo. Jest teraz jaśniej, czy nadal to przekręcisz pod swoje widzi mi się ?
Pewnie znów za chwilę użyjesz swojej mantry o tym ,że kogoś sprowokowałeś a ten znów się dał na potyczki na Twoich zasadach, odwracanie kota ogonem itd, itp ...