[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2968 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Lotos na "trzebielu" to samo... Waciak z regesty zatankuje, bon dostanie i wybiera co za to wziąć godzinami...
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ostatnio na jednym Orlenie w Warszawie widziałem nowy znak- żeby po zatankowaniu odjechać na parking i dopiero iść do kasy. Nie widziałem u nas jeszcze czegoś takiego
Oczywiście o osobówki chodzi
Bo Ci taki pójdzie i se musi wybrać Hot Doga. Bułka jasna, paróweczka kabanos, sosiki 1000 i jeszcze jednej wyspy, jeden sos na początku, drugi na końcu, a do tego kawusia i jeszcze ciastko sezonowe. A ile mam punktów, a co na to se zamienię.
Na większością Orlenów to jest.
Tracili klientów, bo ludzie czekający w kolejce do dystrybutora odjeżdżali.
Bo księciunio jeden z drugim medytowali nad sosikiem do doga.
A najlepiej jeszcze zjeść na stacji, wylać się, postawić sułtana i dopiero iść po auto.
Na dużych stacjach nawet podjazdowi już reagują i pytają o dalsze plany i proszą o przejazd auta.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ale taka jest prawda. Stacje benzynowe to nie raz już supermarkety i bar szybkiej obsługi przypominają. Tankujesz, płacisz, zjeżdżasz na parking, a wtedy to sobie idą na te Hot Dogi.
Czytam sobie o nowym Manie... Na prostej drodze sam rozpędza się do 87 włącza tryb żeglowania i sobie zwalnia do 82....i tak cały czas kierowcy w Autosanach z PKS już mieli tą opcję dwadzieścia lat temu
Wszyscy się z nich śmiali, a oni wyprzedzili niemieckich inżynierów o jakieś 50 lat. Wyrzucanie na luz, żeglowanie...
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Czytam sobie o nowym Manie... Na prostej drodze sam rozpędza się do 87 włącza tryb żeglowania i sobie zwalnia do 82....i tak cały czas kierowcy w Autosanach z PKS już mieli tą opcję dwadzieścia lat temu
Czytałem ten artykuł. Max 3 miesiące po zakupie, każdy pojedzie to wyłączyć, tak jak wyłączamy asystentów pasa ruchu, czy odległościówkę, czy asystenta nagłego bezsensownego hamowania, dzięki któremu za którymś razem ten tir wyląduje w rowie.
Czytałem ten artykuł. Max 3 miesiące po zakupie, każdy pojedzie to wyłączyć, tak jak wyłączamy asystentów pasa ruchu, czy odległościówkę, czy asystenta nagłego bezsensownego hamowania, dzięki któremu za którymś razem ten tir wyląduje w rowie.
W naszych nowych volvach nie ma niestety odegłościówki i to jest jeden z największych, jak nie największy ich minus zdaniem kierowców. Jednak ktoś tego używa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 5 gości