[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2877 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2877 z 3556 [ Posty: 71107 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12875 2876 2877 2878 28793556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 15 kwie 2020, 21:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Cytuj:
Jakby ci nie przypomnieli, to też byś nie pamiętał :mrgreen:
Cytowałem zanim przeczytałem kolejną stronę 8)

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:02

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7005903

To ten, ale testy robi fajne

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jak już jest mowa o motoryzacyjnych kanałach, to dla tych którzy nie znają polecam mocno kanał Wazzup z legendarną już Szkołą druciarstwa - to co Majster odwala momentami przechodzi ludzkie pojęcie, ale gość jest jaki jest, ma swój własny styl, nikogo nie udaje, nie bierze udziału w żadnych internetowych gównoburzach i jest po prostu mega pozytywnym człowiekiem.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:32

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Ta,Marek czyli Petrolhead to taki trochę Kickster pomieszany z Zacharem i MotoDoradcą.Generalnie ja lubię jego testy,czasami jak u Zachara też mnie coś wkur...,ale dosyć fajnie to wszystko "składa".Nie mogę za to się przekonać do gościa z Saturday coś tam,tego muzyka.Ogólnie jestem pod wrażeniem i zaskoczony jednocześnie,jak dużo osób z forum było wcześniej związanych z tematami komputerów,gier,itd...

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2020, 22:40 przez łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7005903

Petrolhead ma cos czego inni nie maja:) Autostrada A11 i V-max :)

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:36
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Ogólnie jestem pod wrażeniem i zaskoczony jednocześnie,jak dużo osób z forum było wcześniej związanych z tematami komputerów,gier,itd...
Ja tam do dzisiaj łupie w ETSa i to dość nałogowo. Moja ma ze mnie niezłą polewkę, jak czasami w weekend musi mnie sprzed kompa odganiać, bo jeżdżę tirem... :D

Obrazek

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Ja myślałem o ETS-ie,ale pamiętając co było za dzieciaka jak grałem w cokolwiek o ciężarówkach,to chyba bomba w domu by mnie oderwała od kompa... :mrgreen: Jak się nie zna umiaru,to lepiej dać se spokój, wiem coś o tym :mrgreen:

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Ja pier*ole, 14 lat temu za ten model, większość oddałaby całą swoją kasę z komunii. :mrgreen: Twój wyrób, czy jakiś przehandlowany priv? :lol:

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Ja pier*ole, 14 lat temu za ten model, większość oddałaby całą swoją kasę z komunii. :mrgreen: Twój wyrób, czy jakiś przehandlowany priv? :lol:
Człowieku, standardowy model w ETS2. Zresztą naczepa też :)

Jest tam kilka mało znaczących modów, ale generalnie całość SCSowska ;)

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:46

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

No to faktycznie poprzeczka poszła ponad szczyt. Kiedyś te oryginalne modele to był jakiś żart i niczym nie zachwycały, jedynie śmieszyły niedopracowaniem. :D Musze chyba kupić ETS2 i trochę potirować. :lol: Szkoda, że nie ma wersji na Xboxa...

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 22:50

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: brak

Cytuj:
Petrolhead to ten śmiszny koleś co żalił się u Zachara w sprawie swojego Talismana?
To ten sam. Co do mnie to gość nie przemawia jest nijaki. Najlepiej zobaczcie jego test Peugeota 508 po jakimś przebiegu, gdzie mówi że samochód jest zły, ale konkretnie nie podaje dla czego (według mnie na siłę starał się go porównywać do Renault). Takich testów było więcej, jedno co ma fajne to dostępność do pojazdów naprawdę ciekawych.
Cytuj:
kanał Wazzup z legendarną już Szkołą druciarstwa - to co Majster odwala momentami przechodzi ludzkie pojęcie
Jeden odcinek mi się przypomina jak bodaj w BMW E39 kleił progi pianką montażową :lol: .

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 23:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Jeden odcinek mi się przypomina jak bodaj w BMW E39 kleił progi pianką montażową :lol: .
To E39 póxniej zostało przerobione na Dubai Style, całe na złoto. Film z roboty tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=LivhdEiYZ2M - polecam szczególnie prezentacje od 27:30 :D :D :D
Cytuj:
No to faktycznie poprzeczka poszła ponad szczyt. Kiedyś te oryginalne modele to był jakiś żart i niczym nie zachwycały, jedynie śmieszyły niedopracowaniem. :D Musze chyba kupić ETS2 i trochę potirować.
Teraz to nawet nie ma sensu robić modów bo SCS wypuszcza świetne modele, do tego są DLC z licencjonowanymi naczepami Krone i Schwarzmuller. Tez lubie od czasu do czasu pojeździć, a już na Multiplayerze szczególnie.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 23:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Teraz to nawet nie ma sensu robić modów bo SCS wypuszcza świetne modele, do tego są DLC z licencjonowanymi naczepami Krone i Schwarzmuller. Tez lubie od czasu do czasu pojeździć, a już na Multiplayerze szczególnie.
Ale DLC z Krone akurat średnio wyszło, to znaczy modele fajne, ale skalowanie dramat. Do tych pierwszych modeli SCS te naczepy są za małe... ;)

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 23:45
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Jest wystarczająco dużo fajnych modow do ETS2 w steam workshop. Jedynie zewnątrz polecam promods. Mapa jest świetna. Żona się strasznie jarała jak jechała z Krakowa do Bukaresztu i non stop krzyczała ze jest Chyżne, Dolny Kubin czy to skrzyżowane w Rużeberoku itd xD

Obrazek

Post Wysłano: 16 kwie 2020, 0:10

Ze mnie żona się śmieje że wracam do domu i gram w farming simulator :lol:. W piwnicy gdzieś leży kierownica g25, ale już długo etsa nie odpalałem. :D

Post Wysłano: 16 kwie 2020, 8:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

W którą wersję FSa grasz?

Post Wysłano: 16 kwie 2020, 9:06
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Jeśli chodzi o forum związane z modami do ETSa czy Hard Trucka to było coś takiego jak NewTrulForum na którym byłem moderatorem. Chyba z 2 tygodnie siedziałem po 4h, żeby usunąć spamy, zbanować kilkadziesiąt osób, czy poprawić tematy. Było tam parę zatwardziałych lokalnych użytkowników co tylko na tym forum udostępniali swoje modele.

Ja teraz siedząc na urlopie jak znajdę chwilę czasu to też w farminga ciupam. I przyznam, że aby ogarnąć całą mapę i sprzęt to chyba minimum 2 osoby muszą być. Dlatego tryb MP to chyba mega sprawa musi być. (nigdy w go nie grałem).

Chyba nic dziwnego, że większość z nas w czasach szkolnych, miała, do czynienia z grami związanymi w naszej tematyce.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 16 kwie 2020, 9:19

Fs19 na ps4, wożę ze sobą też fife i dwa pady. :D

Post Wysłano: 16 kwie 2020, 9:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

Też gram w FSa 19, ale na PC.

Post Wysłano: 16 kwie 2020, 9:52

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Dzisiaj poszedłbym też właśnie w tę stronę. Natomiast był łepek (Holender), który równolegle z nami robił modele i obecnie jest inżynierem w Terbergu.
Problem jest jednak w tym, że w PL w ogóle jest mało firm produkujących samochody, naczepy, czy zabudowy. Te mniejsze opierają się na właścicielu i spawaczu, większych w mojej okolicy nie ma. W Holandii na każdy rogu jest jakaś firma, bo oni przerabiają mnóstwo aut. Ale dostać się do Terberga to jednak jest niewątpliwie osiągnięcie ;)

W farminga grałem, zwłaszcza jak sesja szła, wtedy nawet na granie miałem czas. :mrgreen: Farming to temat tabu, bo jest wyśmiewany, ale ma w sobie to coś co wciąga. Przede wszystkim daje możliwości i jeżdżenia traktorami, czy kombajnami (jak ktoś lubi), ale można z pomocą paru modów w zasadzie nic nie robić, tylko zajmować się organizowaniem roboty, kupowaniem sprzętu, sprzedażą plonów w odpowiednich momentach, ogólnym planowaniem, odblokowywaniem zakleszczonych traktorów sterowanych przez AI itp. - i zawsze się właśnie tym zajmowałem. I tak jak Bauer napisał, od pewnego pułapu to tam jest taki zapierdziel, że nie wiadomo w co ręce włożyć :lol: Żałuję, że ETS nie poszedł w tę stronę, bardzo upraszczając aspekt zarządzania firmą, zleceniami itd.

Strona 2877 z 3556 [ Posty: 71107 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12875 2876 2877 2878 28793556 Następna