[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2876 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2876 z 3556 [ Posty: 71107 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12874 2875 2876 2877 28783556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 15 kwie 2020, 17:15

Itruck prowadzony przez Bartka Popławskiego, modscenter gdzie byłem moderatorem, vtruck, onlytrans. Ja młody siusiek jestem, w fora się bawiłem trochę później niż wy. :D

A teraz czasami wrzucam jakieś zdjęcia czy filmy na etrucks.pl
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mi masa zdjęć przepadła jak wprowadzili płatne galerie na picturepush.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 17:27

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Luka, na HTS mało się udzielałem. Ludzi kojarzę, pamiętam WombaT był tam adminem. :wink: Jeżeli chodzi o mnie, na HTS byłem pod nickiem DAF_XF, raczej nie kojarzysz, bo ja tam byłem raczej obserwatorem.
Pamiętam jaki był płacz, gdy HTS zniknęło w internetach.

Ja najwięcej udzielałem się na TruckSite (w późniejszym czasie TruckSiteForum). Byłem tam moderatorem. Forum było chyba dość znane, jak dobrze pamiętam, drugie pod względem ilości użytkowników zaraz po HTS, w kategorii symulatorów cieżarówek. Potem właśnie powstał "odłam" TS, czyli wspomniany przez Luksika, vtruck. W sumie to powstał dlatego, że TS zaczęło upadać, ponieważ ekipa po prostu zaczęła się "starzeć" i mało kto miał czas na modowanie, granie, pilnowanie porządku na forum. Ja też wypadłem z obiegu, bo zwyczajnie zacząłem jeździć, ale realnie. :D
Działałem tam pod nickiem jak tutaj, DamianDAF

Aaaaa i pamiętam jak swego czasu nevesu robił nam niezły burdel na TS. :mrgreen:

Edit.
Mi też wraz z tym absurdem na PP przepadło masę zdjęć...

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 17:30

Do dzisiaj też jestem w tworze zwanym Goldenlines, stąd też dopisek na końcu nicku GL. :D

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 17:30

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VOLVO FH500 EEV

I tak większość wywodziła się z... forum TopWare. :mrgreen:

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 17:39

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Właśnie, zapomniałem o TopWare. :lol: Tam to dopiero był burdel...

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 17:41

No i jeszcze firmy na rozpiski. Euro palmyra, corton, pawtrans czy enigma. A później to już era fotorelacji i wspomnianych opisów z tras. :D

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 18:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Osobowy 😅

A było coś takiego jak forum wombata czy coś pokręciłem?

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 18:57

Cytuj:
Do tego stopnia, że jak przyszło co do czego, to zastanawiałem się czy iść w stronę transportu czy iść na wydział mechaniczny i w kierunku konstruktora. Nie wiem co mnie podkusiło, żeby wybrać transport :lol:
Dzisiaj poszedłbym też właśnie w tę stronę. Natomiast był łepek (Holender), który równolegle z nami robił modele i obecnie jest inżynierem w Terbergu.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 19:04

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
No i jeszcze firmy na rozpiski. Euro palmyra, corton, pawtrans czy enigma. A później to już era fotorelacji i wspomnianych opisów z tras. :D
Ahhh te zeszyty szkolne zapisane w trasach w ets i ets2 😂 Izolbet,Euro Trans,w tym drugim Hi Wayem jeździłem 😎

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 19:11
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Wasi znajomi po fejsach tez tak wszystko łykają o 5G, covid-19, Billu Gates i innych?

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 19:19
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Ja ma około 20stu ludzi wywalonych, zablokowanych, którzy notorycznie postowali takie dziwactwa...

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 19:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Stralis II 6x2

Co do gier to było też dużo osób na forum wydawcy.
Swoją drogą ciekawy jestem, czy ktoś kumaty z tamtych czasów ogarnął by stworzenie moda w grze na andku. :roll:
Cytuj:
Wasi znajomi po fejsach tez tak wszystko łykają o 5G, covid-19, Billu Gates i innych?
Ja mam samych znajomych co wstawiają i udostępniają zdjęcia tirów. :mrgreen:

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 19:41
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Pany, huta w Częstochowie?

Blachę mam ładować, narobić sobie dziś kanapek, czy idzie to jakoś i może ktoś powie jak się dokładnie dojeżdża i jakie procedury, bo adres mam biura of kors...

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 20:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Luka, Ty byłeś chyba jako Wermar2, mam rację? :D
CzakV8 z naszego forum to inna osoba. On siedział na Trucksite jako David.
Trucksite upadło też z innych przyczyn. Ale też moderowałem, później adminowałem. Jedni mnie lubili, drudzy nie, ale kij tam :D Grunt że są ludzie, z którymi nadal ma się kontakt. Słabszy, lepszy, ale jest.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 20:43

Użytkownik

Użytkownik

Yep.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 20:51

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: SCANIA R420

Cytuj:
Pany, huta w Częstochowie?

Blachę mam ładować, narobić sobie dziś kanapek, czy idzie to jakoś i może ktoś powie jak się dokładnie dojeżdża i jakie procedury, bo adres mam biura of kors...
Byłem jakiś czas temu, w miarę sprawnie poszło, (8 w kolejce i trochę ponad 2 godziny, zał 20 minut) Na wjeździe standard, waga i podjazd pod hale, w miare ogarnięte, na dojazd wpisz sobie w google "Skwer lotników" na Korfantego, doprowadzi Cię pod bramę huty :)

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 21:08

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: brak

Cytuj:
Trochę namieszałem. Zachar dalej jest w autocentrum ale po przyjściu nowej miotły trochę go odciążyli. Gdzieś o tym było napisane ale nie mogę tego wyszukać
Z tego co kiedyś czytałem to został ambasadorem marki, a co za tym idzie zrzucili go z naczelnego. Czyli został taką twarzą marki (którą sam zakładał). Co do mnie to nie specjalnie podobają mi się jego testy, trochę przejaskrawia i promuje pewne marki za zachodniej granicy, do tego to ciągłe ciśnienie na elektryki, hybryd itp. (to wszystko pachnie lokowaniem produktu) jak by wszystkich było stać na tego typu pojazdy. Do tego dochodzą testy samochodów używanych, gdzie robi test łosia na drodze publicznej (według mnie jest odważny, jak by był pewny tych wynalazków swoich widzów :wink: ) pomińmy to że te testy są długie i mało merytoryczne, a większość chce sprzedać swoje wychuchane cacka. Każdy może mieć własne zdanie i do niego nie mam nic nawet kilka razy go widziałem w Krakowie. Jak bym miał powiedzieć kto robi testy sensowne według mnie to Pertyn ględzi, Autocholicy i Felixiada i jeszcze kilku innych. Testy ich są dobre bo mają pełna merytorykę (czyli mówią jak na prawdę jest, za co później nikt z marek nie chce im dawać pojazdów do testów).
Co do gier to kiedyś jak miałem trochę więcej czasu to tłukłem Hard Truck Extrim.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 21:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Cytuj:
El Kikutor - dobrze pamiętam? :mrgreen:
El KikutorRo... Panie Wermar2, co taka pamięć słaba :D

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 21:50

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7005903

Cytuj:
Cytuj:
Trochę namieszałem. Zachar dalej jest w autocentrum ale po przyjściu nowej miotły trochę go odciążyli. Gdzieś o tym było napisane ale nie mogę tego wyszukać
Z tego co kiedyś czytałem to został ambasadorem marki, a co za tym idzie zrzucili go z naczelnego. Czyli został taką twarzą marki (którą sam zakładał). Co do mnie to nie specjalnie podobają mi się jego testy, trochę przejaskrawia i promuje pewne marki za zachodniej granicy, do tego to ciągłe ciśnienie na elektryki, hybryd itp. (to wszystko pachnie lokowaniem produktu) jak by wszystkich było stać na tego typu pojazdy. Do tego dochodzą testy samochodów używanych, gdzie robi test łosia na drodze publicznej (według mnie jest odważny, jak by był pewny tych wynalazków swoich widzów :wink: ) pomińmy to że te testy są długie i mało merytoryczne, a większość chce sprzedać swoje wychuchane cacka. Każdy może mieć własne zdanie i do niego nie mam nic nawet kilka razy go widziałem w Krakowie. Jak bym miał powiedzieć kto robi testy sensowne według mnie to Pertyn ględzi, Autocholicy i Felixiada i jeszcze kilku innych. Testy ich są dobre bo mają pełna merytorykę (czyli mówią jak na prawdę jest, za co później nikt z marek nie chce im dawać pojazdów do testów).
Co do gier to kiedyś jak miałem trochę więcej czasu to tłukłem Hard Truck Extrim.
Jesli juz w temacie testow jestesmy to numer 1 dla mnie jest Petrolhead i autostrada A11 :) Kto ze Szczecina to bedzie kojarzyc goscia..

Post Wysłano: 15 kwie 2020, 21:55

Użytkownik

Użytkownik

Te testy Zachara to fakt, niektóre dobre, a niektóre pożal się boże. Mi przeszkadza to mamrotanie pod nosem i spojrzenie z góry nowobogackiego. Jest eko, więc do zapyziałego Krakowa kupił żonie SUVa, bo mają tam za dużo wolnego miejsca... eh, ta hipokryzja, ale przynajmniej hybrydę! Ale nic to, niech mu się wiedzie, bo i tak go już szurnęli bez mydła sprzedając AC i wywalając go z funkcji prezesa.

Natomiast z wymienionych to też jakieś filmiki oglądałem i przestałem. Pertyn faktycznie ględzi, bez merytoryki, co chwile mamrotając, a co chwile ekscytując się i wybuchając. Przez niego mam wyjechane pokrętło od głośności w radiu. To już wolę Marek Drives, chociaż też bywa śmiesznawy.
Do Felixa miałem kilka podejść, nie przekonał mnie nigdy. Jak dla mnie content dla gimbusów, a facet ma mega potencjał i nagrywa miliony filmów. Nawet zagrywki z jakimiś dupami mu nie pomogły, bo nadal ma marne 40k subskrypcji.
Tego ostatniego nie znam.

Petrolhead to ten śmiszny koleś co żalił się u Zachara w sprawie swojego Talismana?
Cytuj:
El KikutorRo... Panie Wermar2, co taka pamięć słaba :D
Jakby ci nie przypomnieli, to też byś nie pamiętał :mrgreen:

Strona 2876 z 3556 [ Posty: 71107 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12874 2875 2876 2877 28783556 Następna