[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2869 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2869 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12867 2868 2869 2870 28713556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:13
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Kiedyś to było :D
I opisy Micha jak jeździł z Tata w Pekaesie kurde 8)
A teraz sam Sobie szefem :wink:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:17

Użytkownik

Użytkownik

I Filippo fajnie tu pisał, teraz przeniósł sie na fb

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:19
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Dokładnie obserwuje go na fb ale to już nie to co było tutaj,szczegółowe długie opisy,bardzo lubiałem je czytać

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:29
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Filipa bardzo lubię czytać.

A ta forumowa Renia, ciąga teraz kontynery z Trójmiasta, ale z forum prócz dziwnej historii, już nic ja nie łączy.
Najprawdopodobniej blachy WML :)

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:31
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

a Partyzant co na turka latał gdzieś się przeniósł?

Coraz częściej was nostalgia łapie na dawne czasy :mrgreen:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:34

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Bo tu same stare pierdziele zostały, i w Święta na wspominki bierze :D .

A ten as przestworzy, co po Usa własnym trokiem jeździł? Też dobry talent.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:39
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

chyba większość z nas już ma 3 z przodu :?:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:40

Użytkownik

Użytkownik

Partyzant też na fb się przeniósł. Ale że troche przeklinał i co chwila ktoś go zgłaszał i bana dostawał ,to se odpuścił

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:41

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Fiat Skoda

Był jeszcze partyzant czy jakoś tak. Czerwonym actrosem na dzikie kraje jezdził. Też ciekawe opisy były i nagle umarło. KrychuTir to się wypisał jak się z tym Michałem po rajkach pojechali. A takie funfle byli , w podwójnej w tesco latali. Do póki się wyzywali na wzaje było spoko. Tylko krzysiu wywalił michałowi coś tam o ojcu że niby alkocholik i patologia. No i tu już przegioł bo wyzywanie się nawzaje to jedno. Ale jechanie po rodzinie to już cios po niżej pasa. Większość wzieła strone michała. No i krzyś kazał skasować swój temat o trasach i się wyprowadził do swojej piaskownicy. Tak przynajmniek kojaże tą afere. Jak coś to mnie poprawcie.

Ostatnio zmieniony 13 kwie 2020, 18:07 przez adam81, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:43

Jeszcze pamiętam że fajne opisy z tras dawał chłopak co na daleką Rosję jeżdzili z Suwałk chyba. Teraz gdzieś w Irlandii jeździ a opisy tam tych tras były kozackie i te fotki :)

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:45
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Ja miałem zaszczyt uścisnąć Kysiowi rękę na drodze, mijaliśmy się na skrótach między Wro a Środą Śląska.

Jeszcze tą kanio trupem jeździł, co stała w areszcie na bramkach gliwickich.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: osobowy

Cytuj:
Jeszcze pamiętam że fajne opisy z tras dawał chłopak co na daleką Rosję jeżdzili z Suwałk chyba. Teraz gdzieś w Irlandii jeździ a opisy tam tych tras były kozackie i te fotki :)
R620 bodajże. Wydaje mi się, że niedawno widziałem jakiś jego post.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MB

Partyzant nie był gdzieś z Podkarpacia przypadkiem? Jakoś 3 tygodnie, no do miesiąca wstecz w Suwałkach proponowałem pomoc jednemu kierowcy który był właśnie bordowym MP2 z szarą firanka, blachy RJA i tak mi się właśnie skojarzyło z Partyzantem, co prawda on gibał tandemem ale kolorystyka ta sama i rejon chyba też- ten kiero leciał co prawda na Estonię.

Mowa jest srebrem, a milczenie złotem...

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 17:59

Cytuj:
Cytuj:
Dokładnie, dzięki za przypomnienie, sobie dzisiaj odwiedzę te tematy przy tej ciężkiej nudzie jaka padła na nasz kraj :mrgreen:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 18:06

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Fiat Skoda

Jeszcze tą kanio trupem jeździł, co stała w areszcie na bramkach gliwickich.

Jak chodzi o tą zieloną to nie stała ona na bramkach w Katowicach z kierunku Krakowa. Choć to taka królowa że mogła na i tam stacionować. Jeszcze pod koniec 2019 bywała u mnie na Rudzkim centrum z dostawami.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 18:12
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

To mógł być zestaw od Partyzanta jak na RJA bo tandemy oni też mieli,kilka razy się z nimi ładowałem w Przemyślu
On miał fajne opisy i wyrąbane na wszystko :D
Szkoda ze słuch po nim zaginął
Fakto r620 miał fajne opisy i właśnie dużo ciekawych fotek
Kurde aż bym się gdzieś przejechał bo na tej budowie w koło jedno i to samo dzień w dzień :mrgreen:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 18:14
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Tak to ona.
Potem był ten głośny wypadek, co gość wydzwonił w przewężeniu na a4, przed bramkami na Wrocławiu, co go zawał chwycił, to też była ta sama Scania.

Jeszcze mi owy Michał wysyłał fotki, że ten trup stał z nówką kaśboszerką zapięty.

Nie minął dzień i stało się nieszczęście.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 18:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
On teraz w Irlandii siedzi i tam też jeździ kanio z chaładzielnikiem.
Czasem tu wrzucał posty w "Kto, gdzie, czym?"

A pamiętacie Michasia jak podniecał się kanią ojca, i nie wiadomo było nawet ile ten trup ma koni pod kabiną? :)
Lecący "lud" i deski....
Gdzieś mi coś mignęło, że sam kierowcą już jest i dzielnie tiruje... urósł nam michałek...

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 18:52

A który Michaś, bo pamiętam jednego asa o takim nicku na BTC :mrgreen: jeżeli ten ze Stalowej Woli to miałem okazje go kiedyś mijać w Turbi jak leciał żółciutkim mercedesem LK, szedł jak przecinak tym wehikułem :mrgreen:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 19:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Michaś żona,dziecko i lata Scania Rka po kraju

Ja pamiętam jak lata temu podstawą wszystkich for były zdjecia, galerie i recenzje z tras. A tutaj był taki duet Kaczor i Del którzy za priorytet stawiali prawidłowe kadry,obróbki zdjec itp itd tak jakby te zdjecia miały trafiac do wydruku na plakat :mrgreen:

Hiob był przez krótki czas, w Tychach był gosciu o ksywie INTER co miał takiego starego internationala i jezdzil z plandeka 13.6m pod browarem chyba? :D

Ogólnie jak internet mam od 99r i od początku sledziłem tematyke transportową to pierwsza w roku 2002 była strona+forum o nazwie "PKMC" Polski Klub Miłosników Ciężarówek i codzienielne CZATy o godzinie 20tej które później przeniosły sie na BTC, podobnie wystartowała strona od kierowcy z firmy Nijhof-Wassink który tam tez różne zdjecia,porady wrzucał, w tym pamietam jako nowosc wrzucał zdjecia pierwszych FH12 Chinczyków w ich flocie, Bartek Urbański modelarz...
Nawet trafiłem na spis jednych z pierwszych w tematyce: :roll: Cholera :shock:
http://info.wsisiz.edu.pl/~roksela/kores.html

Strona 2869 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12867 2868 2869 2870 28713556 Następna