Cytuj:
Ps: a Harry Man co się z kolegą stało?
Jak z nim pisałem z rok, może dwa lata temu to miał się całkiem dobrze, ale jego życie zawodowe poszło w inną stronę niż transport, więc i forum trochę wypadło z kręgu zainteresowań.
W sumie to chyba dobry moment, żeby przypomnieć te stare buły, co tu marnowały czas, a teraz ich nie ma. Ja się pytam gdzie jest Borek, wojtas92, Mr.X, Szakiego dawno nie widziałem, podobnie Kłaliti (quality), Pazdz, wolfzan, Marix, Kwiatula, Leszek, Kraz, DRIVER1965, mk61, AdekS?
Cytuj:
Ps: Cichanos nigdy nie chwalił się chinami. On czy tam jego kolejne alter ego jechało iwekiem do jakiegoś uzbekistanu, właśnie. Nawet memy były.
Wpadl bo nie zmienił IP i pisał z polskiego. Potem wpadał przez podobny styl pisania. I tak z uporem maniaka.
Wtedy to były dopiero moje początki na tym forum i nawet nie wiedziałem, że tu taki zwyczaj ukręcić aferkę co jakiś czas. Także nie pamiętam wszystkich szczegółów.
Ale to i tak była mała awanturka. Największa to chyba była ta, co ty wyhaczyłeś bana, quality i chyba ktoś jeszcze. To od regana sie zaczęło? Wtedy to awantura trwała z dobry tydzień i była mega gruba
Teraz już problem żeby po IP coś wyniuchać, ale fakt, Cichanos nadal ma charakterystyczny styl pisania.
Gdzie tych Dżentelmenów oglądaliście?