Mam prośbe czy mógłby mi ktoś napisać gdzie znajdują się poszczególne rzeczy w StarManie? chodzi mi tutaj o miejsca na które trzeba zaglądnąć na egzaminie? Bagnet do oleju, Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego, zbiorniczek na olej do sprzęgła, hamulca oraz do płynu spryskiwaczy?
Witam! Jestem tu nowy ale coś jeszcze pamietam, bo zdawalem w tym roku egzamin Star-Manem w Czestochowie na C+E: no więc pod schdkiem od strony pasazera był wlew płynu do spryskiwaczy (na 98%), a za kabina (na jej plecach od kierowcy był zbiorniczek płynu hamulcowego, wlew do oleju i uchwyt bagnetu (takie czerwone plaskitowe kolko). Co do zbiornika płynu do chłodnicy to za nic nie moge sobie przypomnieć. Natomiast co do zbiorniczka na płyn do sprzęgla, to nawet nie wiedzialem do dzisiaj że wogole jest cos takiego bo ani mi nikt tego nie pokazywal ani mnie o to nie pytal. Jeżeli moja podpowiedż chodz trochę Ci pomogła, to super. Trzymaj sie - zdasz na pewno.
[ Dodano: Pią, 20.10.2006, 23:13 ]
Gratulacje dla [/b]Zee. Ja zdałem za 2 razem ale dlatego że w Czestochowie C+E zdaje się na tandemie ...