Cytuj:
Ciekawi mnie ten fenomen Micha. Chłop ewidentnie nie ma pojęcia, piertoli jak potłuczony. Jestem pewny, że sam nawet klocków nie potrafi wymienić, a kasiore robi...
Dodam tylko tyle do wypowiedzi Kolegi jumas że jest świetnym i sprytnym marketingowcem co daje mu przewagę na rynku y.t. i śmiem twierdzić że jeśli by teraz sprzedawał g...o owinięte w sreberko to klient by się znalazł. Po drugie trafił na podatny grunt w tzw. niszę z tymi usługami warsztatowymi, bo obecnie o normalnego mechanika jest trudniej niż nawet o normalnego kierowcę ogarniętego (może za jakiś czas opiszę Wam kilka ostatnich śmiesznych lub mniej sytuacji na warsztatach z prywatnym i służbowymi pojazdami powiem tylko tyle że patologia to mało powiedziane). Po trzecie to ten projekt tzw. fury marzeń on sam finansuje nic bardziej mylnego bo na wcześniejsze pojazdy zbierał kasę na patronite, obecnie znalazł sobie partnera do tego mniejsze firmy które reklamują się przy okazji tych projektów. Dziwicie się że jest uczulony na hejt jeśli przy tych wyświetleniach i subach ma gruby pieniądz na miesiąc z reklam, a gdzie reszta (nie będę zaglądał nikomu do kieszeni, ale większość z nas chciało by mieć choć 1/3 z tego na miesiąc). Za to on nie jest jedyny bo takich jest wielu tzw. ulubieńców algorytmów choćby omawiany wcześniej budowlaniec -teraz pewno już deweloper, jakoś trzeba wspomnieć też o asfaltowych celebrytach z tsno, którzy zbudowali imperia na y.t. Dziwi mnie tylko fakt że jeszcze Iwonka sobie firmy transportowej nie otworzyła
Mam takie pytanie Kolego davo 76 kupiłeś tą maszynę w tym budżecie do 5 koła
Jestem ciekawy, czy wyhaczyłeś coś ciekawego bo ostatnio szukałem dla koleżanki z pracy podobnego samochodu i w końcu budżet powiększyła do 10 k. bo na rynku były same padła.