[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3066 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Za 300 (tyle że w promocji) można z Chin wyrwać Viofo A119 V3. Zresztą aktualnie poluje na taki, czekam na jakieś kupony, czy inne promocje. Wczoraj na Ali widziałem za 350 zł.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
To Ty w Szczecinie stoisz, że się nie zmieścisz w godzinie?
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Cysterniak, ale tu chodzi łącznie o godzinę jazdy. To ona ma Ci wystarczyć na manewry. Nie musi być tak, że o 4 zrobisz zakonczenie i max o 5 możesz się przestawić.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Cysterniak to wez bilet i o 24 rusz w rajki. Najpewniej w godzine wjedziesz na cardeck wiec zmiecisz sie w okreslonym czasie. A jak mniemam to Swinoujscie wiec bez problemu taki myk. Tylko jak bedzisz stal w rajkach to trzymaj caly czas mlotki na tacho zeby Ci „drugiego” ruszenia nie zaliczylo. A jak jak doplyniesz to odrazu rozpoczecie i ogien.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], kamilkm111 i 5 gości