[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2999 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2999 z 3555 [ Posty: 71099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12997 2998 2999 3000 30013555 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 26 sie 2020, 16:35

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
(...)i po co nie mam pojęcia :roll:
Może po to, żeby już nie było pi3rydolenia na A4-ce , że musi wyprzedzać na zakazie, bo nie będzie stał 10 km od domu bo mu się czasy pokończyły... :mrgreen: A tak to sobie opisze i bez problemu dojedzie :)

EDIT:
Szkoda chłopa, taki młody był... :mrgreen:
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/mrtvy ... zpravy_rsr?

Post Wysłano: 26 sie 2020, 17:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:

EDIT:
Szkoda chłopa, taki młody był... :mrgreen:
https://www.idnes.cz/praha/zpravy/mrtvy ... zpravy_rsr?
Aż musiałem translejtować
Cytuj:
Według informacji z iDNES.cz, kierowca prawdopodobnie zmarł z tego miejsca podczas wykonywania autoerotyki, podczas której ograniczył zapasy tlenu.

Post Wysłano: 26 sie 2020, 17:53
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

A z polskiego na nasze?

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 26 sie 2020, 17:55

Powiesił się.

Post Wysłano: 26 sie 2020, 18:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A z polskiego na nasze?
Podbnież (znam to tylko ze słowa pisanego, ale to raczej prawda) podduszanie wspomaga doznania podczas uprawiania seksu (auto lub z kimś). Niektórzy podduszają się np paskiem, sznurkiem, etc. Inni nałożoną na głowę reklamówką.
Tu pan sobie sam obrabiał stefana na jałowo i się podduszał. Przesadził i strzelił w ramy. To tak o ile dobrze zrozumiałem artykuł.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Asfiksja_autoerotyczna

Post Wysłano: 26 sie 2020, 18:29

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
(...)znam to tylko ze słowa pisanego, ale to raczej prawda)
A znasz może jeszcze jakieś inne, mniej popularne zboczenia i dewiacje??? Nie krępuj się...chętnie poczytamy :mrgreen:

Post Wysłano: 26 sie 2020, 18:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A znasz może jeszcze jakieś inne, mniej popularne zboczenia i dewiacje??? Nie krępuj się...chętnie poczytamy :mrgreen:
Mógłbym Ci wymienić ich naprawdę sporo. Ale jak szukasz inspiracji lub wytłumaczenia swojego zachowania to zerknij na Wikipedię.
Tak będzie najprościej.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia

https://sadistic.pl/spis-parafilii-vt25150.htm

Post Wysłano: 26 sie 2020, 20:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

nevesu - we wcześniejszym przepisie było coś o tygodniowym czasie prowadzenia no chyba że chodzi o te max 56 godzin ale to z reguły nie wytrzyma czasu dwutygodniowego więc i tak słabo.

Post Wysłano: 26 sie 2020, 21:08
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Cytuj:

Mógłbym Ci wymienić ich naprawdę sporo. Ale jak szukasz inspiracji lub wytłumaczenia swojego zachowania to zerknij na Wikipedię.
Tak będzie najprościej.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia

https://sadistic.pl/spis-parafilii-vt25150.htm
Greja tez czytałeś? :mrgreen:

Post Wysłano: 26 sie 2020, 21:13

Użytkownik

Użytkownik

Wrócę jeszcze do wcześniejszych postów.
Cytuj:
MAN TGX ze skrzynia zautomatyzowana ZF ma 12 przełożeń, scaniowskie skrzynie miały 14 biegów
A jak rozróżnić AS-Tronica od traxona? Lub w jakich latach były montowane?
Cytuj:
W Manie regulacja musi chyba być za dopłatą bo to co jest standardowo to ciężko nią nazwać. Mp4 ma dużo wiekszy zakres moim zdaniem.
Bardziej miałem na myśli porównanie MP2/MP3 do MANa, bo MP4 to jednak inna generacja samochodu.
Cytuj:
Ja jeżdżę obecnie tylko TG-X albo Actrosem bo nic innego nie mamy,i zdecydowanie pozycja za kierownicą na korzyść Actrosa.Sam kąt pochylenia,swoboda kolan dookoła od deski.W MAN-ie są tak nisko pedały, że nawet tam nogi nie wsadzisz pod spód,a to w Actrosie na dłuższych trasach się przydaje dla wysokich osób.Co do skrzyni,14b ze Scanii to jest też dobre 100lat za murzynami jeśli chodzi o dobieranie biegów itd, podobno w najnowszym TG-X dopiero to dobrze zgrali.

Ogólnie porównując Actrosa Stream Space z TG-X z kabiną XLX to dużo pakowniejsza,praktyczniejsza,"milsza" w środku jest dla mnie kabina Mercedesa.Akurat minusem jest jeden stopień wyżej i przy częstym wsiadaniu i wysiadaniu tu wygodniejszy jest MAN,i ogólnie przez to, że ma niżej zawieszoną kabinę na 4 poduszkach,a nasze Actrosy ze sprężynami pod kabiną co daje mu przewagę komfortu.Ale w Actrosie wszędzie się wyprostuje przy 193cm o czym w MAN-ie nie ma mowy,dodatkowo mega duże boczne schowki, dostępne z zewnątrz i wewnątrz z dwóch stron, płaska podłoga, dużo miejsca po stronie pasażera,dobrze też tam ukrztałtowana deska do zrobienia jedzenia czy posiedzenia przed laptopem,wygodniejsze łóżka niż w TG-Xie, lepsze audio w standardzie.Bardziej do mnie przemawia Actros,gdyby to był Big Space w salonce to już byłaby bajka... :mrgreen:
Jak jest z działaniem skrzyni w MP4? Bo słyszałem, że ludzie narzekają. No i narzekają też na ogólną trwałość względem MP3.

Post Wysłano: 26 sie 2020, 21:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Greja tez czytałeś? :mrgreen:
Chyba pierwszą książkę z tej serii rzeczywiście czytałem, ale głowy nie dam, bo nie pamiętam tego dokładnie. Nawet jeśli przeczytałem (a chyba tak było), to raczej nie przypasowała mi.
Przy tej ilości książek i audiobooków nie pamiętam, sorry.
Co do parafilii, to ja raczej normalny jestem. Preferuję seks z kobietami, a jedyny fetyszyzm jaki u mnie występuje to kobiece nogi (np w zmysłowych pończochach).
Ale to chyba nic kontrowersyjnego?

Post Wysłano: 26 sie 2020, 21:24

Skrzynia w mp4 jest specyficzna, jak ktoś jeździ jak traktorzysta to się nie dziwię że mu nie pasuje. Wszystko jest kwestią dostosowania się do auta, myśli podobnie jak zwykły zf, tylko trzeba przed zatrzymaniem się mądrze operować gazem lub ręcznie mu pomagać bo się potrafi zgubić w odmętach swoich myśli.

A co do mp4 już abst rach uj ąc od skrzyni, rozplanowanie wnętrza względem życia w kabinie bije na głowę całą resztę aut którymi jeździłem. Tga, tgx, 105 i streamline.

Ostatnio zmieniony 26 sie 2020, 21:48 przez Użytkownik usunięty, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 26 sie 2020, 21:44

Cytuj:
nevesu - we wcześniejszym przepisie było coś o tygodniowym czasie prowadzenia no chyba że chodzi o te max 56 godzin ale to z reguły nie wytrzyma czasu dwutygodniowego więc i tak słabo.
Nie do końca kumam, chodzi o wcześniejszy przepis w pakiecie mobilności?

Post Wysłano: 26 sie 2020, 22:30

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Dlatego,gdy kiedyś w życiu bym pomyślał, że mogę brać pod uwagę przy wyborze auta dla siebie MP4 to bym sam nie uwierzył... :mrgreen: Boję się tylko trochę awaryjności i związanych z tym kosztów,bo to już nie ma co liczyć na poziom MP3.

Luka nie jeździłem 480km,ale tam jest podobno inny soft skrzyni i działa dużo lepiej niż w słabszych wersjach.Co do trwałości,u nas żadne auto nie przekroczyło jeszcze 150tys, więc za wcześnie na te osądy.Ogólnie nie jest to na pewno tak intuicyjna,szybka czy komfortowa skrzynia jak I-shift czy Optircuise,bo potrafi się pogubić, szarpnąć czy z uporem wbija bieg do ruszania,zanim auto stanie i często aż zatelepie budą,ale ja praktycznie tylko w trybie manualnym jeżdżę, chyba że jadę na PPC,i generalnie mi się tym przyjemniej jeździ niż TG-X em ze skrzynią ze Scanii.

A te niedogodności nadrabia przy dystrybutorze,dziś tankowanie-1870km, połowa pusto, połowa max DMC 22,7l...

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 26 sie 2020, 22:57

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Cytuj:
jedyny fetyszyzm jaki u mnie występuje to kobiece nogi (np w zmysłowych pończochach).
Np. takich? :mrgreen:
Obrazek

Post Wysłano: 26 sie 2020, 23:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Np. takich? :mrgreen:
Obrazek
Ty tam sobie fotografuj/zapisuj zdjęcia czegokolwiek zechcesz. Nic mi do tego.
Napisałem kobiet. Nie chcesz chyba powiedzieć/napisać że nie potrafisz rozpoznać kobiety?

Post Wysłano: 26 sie 2020, 23:03

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Spokojnie, ja autorem tego zdjęcia nie jestem. :D Od paru miesięcy krążą po internetach zdjęcia tego Pana lub tej Pani, zależy czym ta osoba się bardziej czuje, chłopcem czy dziewczynką. :mrgreen: W końcu żyjemy w XXI wieku, trzeba być tolerancyjnym. :>

Post Wysłano: 27 sie 2020, 5:45

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

newesu - chodzi o godziny z rozp. 561.

Post Wysłano: 27 sie 2020, 8:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Przejście Niemcy-Austria drogami 93-12,
orientujecie się gdzie kupić winietę na osobowy?

Post Wysłano: 27 sie 2020, 9:24

Na granicy, śmiało autostradą.

Strona 2999 z 3555 [ Posty: 71099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12997 2998 2999 3000 30013555 Następna