[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2901 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Kilka lat temu pomalowałem sprayem aluminiowe felgi i wyglądało to całkiem ok. Może nie jest to ultra trwała naprawa, ale nic nie złaziło przez 2-3 lata do sprzedaży auta. Zmatowałem, podkład i na to spray. Gorsza sprawa jest ze stalowymi, bo zaraz wychodzi ruda. Jak chcesz zrobić trwale, to do piaskowania i malowanie proszkowe. Za te moje 17-stki aluminiowe (sam wiesz w jakim stanie) powiedzieli mi ok ~80 zł za piaskowanie i malowanie (w jeden kolor), ewentualne szpachlowanie, prostowanie dodatkowo płatne.
Poszukaj na necie, da się to zrobić znacznie taniej niż to co ci koleś zaproponował.
Samochód: Opel Insignia ST
Czy ja wiem, czy jest sens oddawać do piaskowania i malowania stalowe 14' z Peugeota 206 rocznik 2005?
W Lagunie alu 17 wyglądają lepiej niż te o których piszesz, mają trochę pościerane ranty i przy otworze centralnym złazi farba, ramiona felg wyglądają jeszcze całkiem nieźle.
Co do Plastidip-u (chyba że o inna gume w szpraju chodzi ) to fajnie siedzi tylko trzeba dobrze pomalować, sam testowałem na swoim klamocie i tylko z własnej głupoty zdrapałem z listwy szyby a tak poza tym siedzi dobrze. Co do stalówek to piaskowanie i od razu epoksyd na to tylko dobrą warstwę (znaczy kilka cieńszych) i będzie siedzieć
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Taka trochę stalowa logika...
Niech chłopak robi...
Tylko że tanio nie jest dobrze, ale cóż...
Ja dziś powalczyłem z felami.
Erki dawaj takie
Amglos pałer
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ja płaciłem za polerowanie rantów (w Mrągowie, w środku lata, gdzie nie ma nikt nic do roboty) 60 zł za sztukę. 17 cali i to w sumie cena łącznie z toczeniem rantów.
Lepiej nie, jak odwaliłby felgi to +10 do zajebistości i z ślubu nici
O tak było, jeszcze kumpel lakiernik zagonił mnie do roboty i policzył tylko za materiały to w 3 stówkach sie zamknąłem za komplet (nie licząc własnej pracy).
Samochód: Ferrari
Kierownik; można pomalować proszkowo z mniej więcej takim efektem jak polerowane aluminium. Zdjęcie z internetów.
Pulverchrome to się po niemiecku nazywa.
Ewentualnie toczą fronty na cnc i na to bezbarwny, ale to już bolsze dziengi.
Ociu; konkretny naciąg. Mnie się opona 235/40R19 na fledze 8,5 już wydawała, że przesadziłem.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2020, 20:48 przez Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.
9j i 215/40
Paru znajomych twierdzi że to bardzo słaby naciąg
Tyle że srankang się fajnie układa.
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości