Cytuj:
Ej Luka, bez jaj, za bardzo Ci się udzieliła świąteczna atmosfera.
Na tej zasadzie to ja bym musiał korzystać z okazji do chyba wszystkich tutaj, tych aktywnych i tych dawno zapomnianych.
Ty byś musiał najpierw jechać na Gdańsk, a później wrócić do Częstochowy na kolanach za te wszystkie awantury

Nie wiem jakim cudem się tu uchowałeś, nawet mimo 3 kont po drodze
Cytuj:
Jestem jestem. Ja na forum rejstrowałem sie jako legitny gimbus. Ba! Pamiętam ze trafilem ty szukajac skinów to Hard Trucka, czy co to tam bylo. Kurde wszyscy dojrzeliśmy, mniej włosów na głowach i wiecej oleju w srodku. Sam mam juz prawie 30 na karku, rodzina i te nieszczesne tiry. Luka mam tak slaba pamiec ze nawet nie pamietam o co sie spurtałeś wiec rozgrzeszam

to co mi sie podoba ciagle na tym forum to ze jest waskie grono ktore dopuszcza swiezakow tylko jak zasluza. Trolli szybko kasuje. I taka wewnetrza klika sobie pomaga. Dwa telefony i koluniu ogarnia plandeke w Świeciu

a ja sam jak zdarzy mi sie jechać raz na ruski rok na Austrie wydzwaniam do speca od tego kierunku. I to jest fajne i ciesze sie ze to ciagle trwa.
Ja pamięć mam dobrą to takich rzeczy, ale nie będę ci przypominał.
Wietrzyka to ja jeszcze z HTSu pamiętam

Tam też był Dadus, tutaj chyba się mało udzielał, widuje gdzieś po FB, to chyba ten sam, z bodaj czarnym Dafem.
Daniel_VOS? Też chłopa dawno nie było.