[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2867 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2867 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12865 2866 2867 2868 28693556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 kwie 2020, 10:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Kwiatula dziala na fb i ig i ma się dobrze ;)

"To są HPI'ki co się trzęsą wszystkie plastiki"

R730-------------\8/

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 10:55

Przez moment udzielał się tu też krychu tir, ale życie go zweryfikowało.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 10:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Cytuj:
Ale to i tak była mała awanturka. Największa to chyba była ta, co ty wyhaczyłeś bana, quality i chyba ktoś jeszcze. To od regana sie zaczęło? Wtedy to awantura trwała z dobry tydzień i była mega gruba :D
Oj chyba jednak Cichanos był bardziej znaczący dla historii forum :D Chociaż fakt, ta z reganem też była wysokiej klasy :D

Sporo z tych, których wymieniłeś odpuściło forum, ale wciąż mamy kontakt przez inne media :)

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 10:57

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

A Krzycha, króla dystrybucji już nikt nie pamięta? :mrgreen:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 11:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Stralis II 6x2

Kolega DRIVER1965 udziela się na fejsach, na kilku grupach Go spotkałem.

A tak z ciekawości, które z dawnych for takich jak WC przetrwały do dziś?

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 11:27

Użytkownik

Użytkownik

Ziomkitrucks widzę, że jeszcze istnieje, ale ruch znikomy. Kiedyś był wysyp tych for o różnych tematykach. Często tworzone przez ówczesną gimbaze. :P Aktualnie tego już chyba nie ma, zresztą co mnie nie dziwi, bo popatrzeć na zainteresowania dzisiejszej młodzieży to nóż w kieszeni się otwiera.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 11:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

BTC jako forum nie istnieje, ale ekipa bardzo zżyta po dziś dzień :)

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 11:45

Użytkownik

Użytkownik

Ogólnie z tego co pamiętam to wagaciezka w tamtym czasie, w świetle innych for nie wypadała za dobrze, jeżeli chodzi o atmosferę. Wiadomo, pod względem ruchliwości, użytkowników, zawsze była na pierwszym miejscu. Ogólnie przyjęło się, że panuje tu szeroko pojęte cwaniactwo. :mrgreen: Wtedy najchętniej odwiedzało się właśnie ZT czy BTC. Dużo przesiadywałem też na forum Rotransa, ale za cholery nie przypominam sobie nazwy...

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 11:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGX 18.440

Fora umierają, bo ich role przejęły grupy na FB.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 11:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Dużo przesiadywałem też na forum Rotransa, ale za cholery nie przypominam sobie nazwy...
PTF chyba :)

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 12:00

Użytkownik

Użytkownik

Ooo właśnie, PTF. :D
Cytuj:
To fakt, tylko to już nie to samo. :roll:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 12:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Stralis II 6x2

Cytuj:
Nie do końca chyba...
Grupy na FB to efekt popularności jaką zdobył sam fejs i postęp czasu. Na pewno co ja osobiście lubię jest tam dużo zdjęć, choć czasem ich jakość i treść pozostawia trochę do życzenia. Pomijając jakieś zasady, których często brak to najbardziej rozwalają mnie wypowiedzi czy komentarze, w których pisownia aż razi w oczy na poziomie szkoły podstawowej. Nie mam tu na myśli jakiś literówek czy błędów powstałych przez słownik t9.
Forum ma dla mnie większy klimat i cokolwiek się nie napisze czy wstawi tak szybko nie 'ginie' jak w miejscach powyżej. Chociaż realnie patrząc to na przykład sercem naszego forum jest ten temat. Tu chyba najwięcej 'zywych' forumowiczów widać, reszta działów jakoś działa ale chyba nie tak jak kiedyś.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 12:27

Cytuj:
Naczelny traktorzysta tego forum , czyli Kisiu się obrazil i tu nie zagląda.
W co drugim zdaniu wspominal o cofaniu na prawe lustro , a ledwo co do przodu potrafił jechać :lol:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 12:38

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Kolega DRIVER1965 udziela się na fejsach, na kilku grupach Go spotkałem.

A tak z ciekawości, które z dawnych for takich jak WC przetrwały do dziś?
Przeglądam jakaś grupę gabarytów, może nawet kojarzę tylko że nie wiem pod jakim nazwiskiem/pseudonimem występuje na FB. Na FB jest dużo zdjęć, łatwiej się wrzuca (chociaż forum w końcu to nadrobiło), ale mi najbardziej przeszkadza, że tam się nic nie da znaleźć. Jak od razu sobie nie zrobisz zakładki to zapomnij że coś znajdziesz. Ani na FB ani na messengerze. Tutaj możesz znaleźć nawet bzdury Cichanosa sprzed 15 lat :D No i te zasięgi śmieszne. Jedne posty ci wyświetla, innych nie, kupa reklam, nie da się usunąć z obserwowanych wszystkich znajomych.
Za to jak jesteś asfaltowym celebrytą, piszesz głupoty na forum, zostajesz sprowadzony do parteru, to idziesz na FB, zakładasz fanpage, gimbusy trzepią pod zdjęciami, a jak jakiś niepokorny włoży kij w mrowisko to zawsze można usunąć post i pewnie nawet zablokować typa.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 12:44

Cytuj:

Gdzie tych Dżentelmenów oglądaliście?
Ja mam z torrentów, jest już w dobrej jakości.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 12:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Cichanos to miał pług wirnikowy i samolot wilga i dużo innych rzeczy.
O to co on miał!

Z takich ciekawszych osób, które generowały afery to jeszcze Łukasz vel Krystian znany jako mechanik z Sochaczewa. :mrgreen:

Te grupy po fejsbuniach to jest ogólnie zbiorowy autyzm od którego idzie raka dostać, trochę użytkowników tego forum się tam porozsypywało i czasami się kogoś gdzieś wychwyci, ewentualnie ktoś tutaj trafi sporadycznie przez przypadek.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 12:59

Użytkownik

Użytkownik

No właśnie, a Łukasz aka Krystian kim on w ogóle jest, czy ma warsztat, czy czy jeździ tym MLem? :D Wyjaśniły się te zagadki dziejowe po tym jak się obraził na forum?

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 13:00

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Widziałem go w Żninie na Pepsi. Przejeżdżałem koło niego, jak czekał na rampę. Skojarzyłem że to on dopiero po filmie na YT.

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 13:32
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Właśnie co się stało z mechanikiem z Sochaczewa ? :mrgreen:

Post Wysłano: 13 kwie 2020, 13:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Właśnie co się stało z mechanikiem z Sochaczewa ? :mrgreen:
Dalej prowadzi Fanpage na Facebooku z warsztatem, to trwa już tak długo, że jestem w stanie uwierzyć, że nie kłamał :D

Ale spedytorka Ola ostatni post we wrześniu 2018... ;)

Strona 2867 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12865 2866 2867 2868 28693556 Następna