[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2864 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Dacia to taka przypadkowa robota, jak wymieniają linie technologiczne to coś się zdarzy do nich przywieść lub w drugą stronę coś wywieść z zakładu. To tak jak ostatnio był spęd do LG Kobierzyce bo budują nowy zakład produkcji baterii do samochodów.
W zeszłym roku byłem dwa razy w Kiszyniowie.
Samochód: F90 19.362
365 dni tez ogladałem i BAD Boya= efekt nudy w tym czaie jedno i drugie daremne.
Bad Boy to chyba calkowita klapa wyszła, bo raz ze premiera zgrała sie ze smiercią ojca głownego bohatera(Królikowskiego) a dwa ze po chwili zamkneli wszystkie kina i po miesiacu jest juz na netflixie za free
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Taką ciekawostkę znalazłem na Y.T. https://www.youtube.com/watch?v=xwRfeXJKQSk . Szczerze nie spodziewałem się tego że Star brał udział w wyścigach ciężarówek . Miłego Świętowania Wam życzę .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
No tak.
Jak na blachę tłuszczyk skapnie, to szmatką ogarniesz <3
Btw.
Ze sąsiednich wsi, takim osinobusem, tyle że samą przyczepą i 40stką przywozili dzieci do naszej szkoły... Burki na nich mówiliśmy, bo budą do domu jeżdżą
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
A już miałem pisać, że spokój na te święta, jak unreala wywaliłem :mrgreen
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Miki zachwala Mp4! To jak np ja, zachwalał bym Jelona PRa, którym jechałem z raz w życiu
Ten baran jedyne co mógł mieć wspólnego z mp4 to odtwarzacz co go dostał na komunię, kiedy wszyscy koledzy dostali quady
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości