Kurczę, przyznam się, że zapomniałem całkiem o tym spocie i nie zauważyłem, że dodałeś posta.
W sumie korzystając z okazji, że działa nowa funkcja na forum to zaktualizuję temat i ją przetestuję. W samochodzie nie zmieniło się nic. Wizualnie jest bez zmian. Może w kolejnym roku uda się coś odmalować i pogrzebać. Graty jakieś leżą ale pogoda i nawał pracy a czasem i brak chęci nie sprzyja zakładaniu. Obecnie przebieg oscyluje w granicach 1 420 000km. Zmieniła się za to naczepa. Nadal jest to Wielton, tylko młodsza o 3 lata. W poprzedniczce, pękła rama w 4 miejscach, a modulator ABS zaczął coraz bardziej niedomagać powodując coraz częstsze blokowanie kół. Oczywiście chlapacz, został przełożony, jednak tym razem użyłem śrub ze stali nierdzewnej. Poprzednio wykorzystałem śruby ocynkowane i po miesiącu zardzewiały tylko szpecąc cały wizerunek a w momencie, próby demontażu tylko 1 śruba zdołała się odkręcić, reszta się ukręciła. W kolejnym roku na 100% będzie montowana nowa plandeka na dach, a być może i nowe kurtyny boczne, gdyż obecna plandeka to dramat. Niedługo włókno wyjdzie na wierzch i tylko czekać kiedy pęknie. W sumie to na tyle. Na koniec kilka zdjęć.