Cytuj:
Ja akurat nie byłem zadowolony więc wyraziłem swoje zdanie. Po każdej myjce lub opadach deszczu mogłem hodować w nich rybki i nie była to wina zamontowania lecz źle odlanej obudowy i klosz szczelnie nie dolegał(mógłbym zakleić to sylikonem ale przecież nie o to chodzi) rozwiązanie zasilania tak jak kolega napisał trochę lipne bo masę pobiera ze śruby mocującej więc jeśli ktoś chce zamocować je do plastikowej obudowy lusterka musi przerobić sobie masę. Oprawka żarówki jest wykonana z metalu który w związku z nieszczelnością lampki rdzewieje bardzo szybko nieumożliwiając wręcz wymianę przepalonej żarówki. Co do złośliwego komentarza że czuje się lepszy na parkingu mając uszy hella to nie nie czuję się lepszy, ale osoby które są w temacie wiedzą że czasy są jakie są i hejtowanie jest w modzie. Wiadomo że początki są ciężkie ale z perspektywy czasu wiem że lepiej założyć mniej ale odpowiednie lampki dla tego stylu niż dokładać z czego się da i obwiesić byle mieć nl style. W środowisku w którym żyję jest moda na hejtowanie pseudo tjuningowcó i nie jest to objęte ogólnopolską tajemnicą. Więc nie róbcie nic na siłę byle tylko mieć!!!! Pozdrawiam
EDIT:
A co do zdjęcia to pierwsze ucho jest pomarańczowo-czerwone a przecież nie chodziło tu o porównanie kolorów lecz kształtu chociażby klosza dlatego wybrałem takie zdjęcie...
W żaden sposób nie chodzi mi o hejt, czy złośliwości, tylko dla mnie miarą jest jakość i po jakości oceniam co dany produkt jest warty, a nie po cenie, czy marce - zwłaszcza, w obecnych czasach, gdzie markowy produkt jest tyle wart co chiński. Zwisa mi, czy pisze tam hella, waś, czy iphone. Tak czy inaczej, rozwinąłeś swój pierwszy post i skupiłeś się na aspektach technicznych, co może się przydać wielu potencjalnym kupcom tych lampek.
Skądinąd muszę przyznać, że dziwię się upieraniu się przy określonych markach, gdzie żadna żarówkowa lampa szczelnością nie dorówna zalanej w żywicy diodowej lampie, choćby polskiego producenta.