A czym malowałeś sprayem ?? 1 tydzień i 3 dni To widać że pierwszy model bo ja już 10 dni robie blok silnika scani. Ale spoko pierwszy model kleiłem 5 dni
Heh "Spidi Gonzlez" hehehe Tak malowałem sprayem samochodowym z połyskiem... Tak pierwzy model to jest mój sklejałem tydzień i 3 dni bo chyba z 5 dni to model stał w piwnicy bo był malowany
[ Dodano: Pią, 24.03.2006, 9:28 ]
KONIEC:
Kalka
Klosze przymalowane
Od boku
Dach
No z kalkami model wygląda bardzo łądnie. Na zdjęcia wyszedł troche jak by różowy. Widze że tez przy światłach pomalowałeś na czarno i dobrze bo lepiej wygląda.
Bardzo ładny model Ja właśnie dzis go zamówiłem Ja mam zamiar pomalowac go na niebieski metalik lub zółty i dodac jakas cysterne Jaki kolor bedzie według Was lepszy ??
aaa Atego a gdzie moge zdobyc takie napisy ?? Bede wdzieczny za pomoc:-) a i jeszcze mam taka proźbe gdy by ktos mógł mi napisac czy swoj pierwszy model pomalowac spray'em czy moze pedzelkiem ??
[quote="Konradek"]aaa Atego a gdzie moge zdobyc takie napisy ?? Bede wdzieczny za pomoc:-) a i jeszcze mam taka proźbe gdy by ktos mógł mi napisac czy swoj pierwszy model pomalowac spray'em czy moze pedzelkiem ??
No Man ciekawie się prezentuje tylko rzeczywiście trochę z lampami porażka! Podoba mi się pomysł z tabliczkami imiennymi i miniaturką Polskiego Trakiera
_________________ Wiele Dróg Wiele Myśli Daj Bóg żebym był w tym miejscu Gdzie mam być
aaa Atego a gdzie moge zdobyc takie napisy ?? Bede wdzieczny za pomoc:-) a i jeszcze mam taka proźbe gdy by ktos mógł mi napisac czy swoj pierwszy model pomalowac spray'em czy moze pedzelkiem ??
O przepraszam bardzo kolege nie zauważylem tego posta SORKI
_________________ Paliwo zalej i po mieście szalej
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 11 gości