Witam,
Obecnie mam na testach Hi-Way'a 460PS.
Jesli chcecie jakies konkretne zdjecia pisac
Wczesniej użytkowałem tez Stralisa II 450 i powiem tak uczciwie, ze oczywiscie jesli chodzi o wnętrze jest ono na plus, ale dotyczy to tylko deski rozdzielczej. W II cieżko bylo ustawic fajna temperature, tu nastomiast temat jest znaczenie poprawiony. Kolejny plus za system multimedialny. Auto idealnie łaczy sie przez bluetooh z telefonem i można sluchac muzyki i rozmawiac bardzo wygodnie. Cala ksiazka tel i smsy sa pobierane i wyświetalne na ekranie dotykowym. Na srodkowej górnej szafce jest podłaczenie usb i inne wiec to kolejny +. Jeżdze automatem i powiem ze jestem bardzo milo zaskoczony. bardzo dobrze wspołpracuje z tym silnikiem i mimo ze to 10 PS roznicy od mojego poprzednika - czuje dużo wieksza roznice. Może jedynie umieszczenie przycisków D,N,R jest nieco zadaleko od kierowcy. Ladnie wyglądaje te ledy to taka mała wizualna zmiana takze na plus moim zdaniem. Czujnik zapięcia pasów mnie denerwuje, bo hałasuje cały czas ehh. Jesli jeszcze chodzi o wnętrze plus za lepsze wysuwane miejsce na cole + butelki chowane w uchwyty przed lodówka.
Jesli macie jakies pytania to śmiało. Pozdrawiam