Witam!
Cytuj:
Zdjęcia robione przy Biawarze gdzieś, czy mi się wydaje? (ten budynek w tle) Tą Renówkę po prawej, skądś kojarzę, ale nie wiem.
Te zdjęcie jest robione w Biawarze, ponieważ wozimy ich produkty, a ta druga Renówka to naszego konkurenta, którą można często spotkać w Białymstoku.
Cytuj:
Aż miło popatrzeć ile włożyliście w nią serca
Wychodzimy z takiego założenia, że jesli my zadbamy o nią to ona nas nigdy nie zawiedzie i tak było, jest i miejmy nadzieję, że tak będzie. W końcu to nasz członek rodziny.
Cytuj:
czy będziesz ją wyszczególnił i wyróżniał z innych ciężarówek np,lampki w nietypowych ułożeniach,
Do Renii zostały właśnie zamówione takie lampki:
http://allegro.pl/swiatla-dzienne-jazdy ... ?source=oo
co do nietypowego miejsca to będą one zamontowane w miejscu dawnych halogenów przeciwmgielnych.
Cytuj:
różne bajery samoróbki,itp
Mam w domu proporczyk Renault, który przez jakiś czas jeździł razem z Tatem. Co do wyróżniania się to myśle, że drugiej w takim malowaniu nigdzie nie spotkasz, bo dawna firma miała tylko jedną Renówkę i to jest właśnie moja.
Cytuj:
.I jeszcze jedno co z tymi halogenami co one mają jakiś zaślepki czy coś?
Halogeny zostały zasłonięte, gdyż policja miała wątpliowości czy mogą być one tam zamontowane. Zaślepki zrobione są z czarnej skóry, a zamontowane w następujący sposób:
- Zostały odkręcone obudowy tak jak wyciąga się klosz aby wymienić żarówkę
-na klosz została nałożona skóra i wszystko zostało ze sobą ściśnięte za pomocą obudowy.
- Gotowe
Cytuj:
mój tata ma scanie z 1992 r i świata po za nią nie widzę jest tak zadbana i odpicowana że niejedna scania serii 4 się chowa.
I oto chodzi!!! Stary samochód ma w sobie to coś czego najnowsza ciężarówka nawet po drogim tuningu nigdy nie osiągnie, chyba że się zestarzeje
. Często na parkingach widzę nowe samochody, które z wyglądu przypominają co najmniej 15-20 lat i wtedy aż chce się takiego kierowcę i jego szefa delikatnie mówiąc obstawić.
Co do naszej Renii:
- zostały wymienione filtry i olej
- zmontowałem dodatkowe uchwyty do wiązania naczepy( teraz są na środu i w drzwiach)
- oczywiście została wymyta i przygotowana do kolejnej trasy
Światła mam nadzieję, że zostaną zamontowane już wkrótce i mam takie pytanie: Blachy będą malowane, w jakim kolorze jej widzicie: biały lub czerwony?
Zapraszam!