Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 09 sie 2020, 20:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 18 lip 2007, 22:15
Posty: 2571
GG: 772271
Lokalizacja: Pudzików Woj. Łódzkie

Cytuj:
Od lat iGO. Wcześniej primo, teraz kolejne odmiany nextgena. Dzisiaj widziałem najnowsze mapy. Muszę ogarnąć temat :D

Ogarniaj, ogarniaj :D

_________________
Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie


Post Wysłano: 10 sie 2020, 18:41

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik


Rejestracja: 13 mar 2011, 14:19
Posty: 552
GG: 0

a czymś specjalnie kierować sie przy wyborze tableta pod navi czy wystarczy "najtańszy"? bo kiedyś miałem na tablecie z samsunga najtańszym jakims i nie chciała mi działać, mam na tel samsung j3bodaj starym i działa ok :> może to przez to że jest dostęp do sieci tel nie tylko gps?

jak ktoś ogarnie nowe wersje instalki i map z chęcią przygarnę :mrgreen:

_________________
:mrgreen:


Post Wysłano: 10 sie 2020, 18:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 05 paź 2006, 12:38
Posty: 2794
Samochód: Ferrari
Lokalizacja: PKN

Minimum 2GB RAM, a najlepiej 4. Dostęp do sieci nie jest potrzebny, chyba że do funkcji live trafic itp.

_________________
Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.


Post Wysłano: 10 sie 2020, 19:27
Awatar użytkownika

Moderator

Offline

Offline

Moderator

Awatar użytkownika


Rejestracja: 02 sty 2011, 15:46
Posty: 3869
Samochód: DAF XF105.410
Lokalizacja: Wieluń / Wieruszów

Nie wiem czy aby czasem nie chodzi o wersję oprogramowania, bo to nie zawsze apki chcą działać na niektórych wersjach systemu.

_________________
09.09.2011r. Sylwek. Pamiętamy. [*]

Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#bestjobever


Post Wysłano: 10 sie 2020, 21:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 05 mar 2015, 14:46
Posty: 1009
Samochód: "królowa"
Lokalizacja: PJA

Cytuj:
Minimum 2GB RAM, a najlepiej 4. Dostęp do sieci nie jest potrzebny, chyba że do funkcji live trafic itp.
Jeżeli używasz tylko nawi i ma prowadzić, a nie mega wyglądać to na 1.5 GB ram śmiga dobrze.

_________________
"Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
"Wyobraźcie sobie jajecznicę na boczku. W przypadku jajecznicy na boczku kura była zaangażowana, a świnia się poświęciła."
~ Jacek Walkiewicz


Post Wysłano: 31 sie 2020, 19:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Offline

Offline

Użytkownik

Awatar użytkownika


Rejestracja: 07 sie 2005, 22:54
Posty: 643
GG: 5017136
Samochód: Stralis II 6x2
Lokalizacja: PSE

Cytuj:
. Dostęp do sieci nie jest potrzebny, chyba że do funkcji live trafic itp.
A mylisz się Kolego :wink: jeżeli da sobie wcisnąć przez sprzedawcę który się nie zna urządzenie z AGPSem to będzie potrzebować internety do nawigowania.

_________________
:twisted: Latam Iveco - i to całkiem daleko...


Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do: