Cytuj:
Daremna rozmowa. Skup się na rozwiązaniu zagadki z oponą.
Tak, masz racje Luka daremna. Mi się nie chce z Tobą gadać. Po prostu naprawianie świata zacznij od siebie bo w temacie tych przodó Hankooka nic nie wniosłeś poza jednym zdaniem. Za to poza tematem 2 strony naklepałeś uruchamiając się najbardziej o motaniu. Złapałeś, chwyciłeś i naklepałeś wtedy pincet zdań. Kiedyś coś tam mnie regulaminem straszyłeś. Reagujesz jednostronnie, więc daruj wskazywanie palcem po co tu jesteś, bo to chyba jasno widać.
Wpada kiero, opowiada jakieś historyjki z mchu i paproci, wywołuje mnie do tablicy żeby pograć na posty, ale wtedy ciebie nie ma, a potem jego nie było a potem znów ciebie. Ale dzisiaj jestes i byłeś : jedno zdanie w temacie i dwie strony wywodów. To jesteś czy cie nie ma, czy nie zawsze jesteś albo nie zawsze cie nie ma?
Cytuj:
Jednak ja miałem wozy gdzie kierowca wyrżnął drążkiem poprzecznym tak, że auto zrobiło się rozbieżne, i po miesiącu wyraźnie scięło opony od środka, i było to równe zużycie, płynnie przechodzące od środka do zewnątrz, a nie wybrana jedna lamelka (to się nazywa lamelka?).
A to opowieść z mchu i paproci nic nie wnoszące w temacie ale za to trzeba było koniecznie zagrać na posty
Cytuj:
To ja może streszczę te pierwsze Pneumusiowe wypociny: Nie wiem, czemu się tak stało, ale jako pirszy gumiorz RP, coś muszę nasmarować elaborat, standartowo czepiajac się ciśnień, a jako zalecenie dam porade "za dużo hamujesz na krętych drogach"

.
W tym momencie akurat Luki nie było. Och jak żesz mi przykro.
To nic, że zazwyczaj po przyrżnięciu drążkiem ten ulega skróceniu zatem auto robi się zbieżne a nie rozbieżne i tnie opony od zew a nie od wew bo gros aut ma drążek przed osią a te za osią łapią uderzenia najpierw w oś. Więc nie trafione opowiadanie zmyślone na poczekaniu aby doklepać wywody przy nim. To nic, że nie miało nic wspólnego z tematem Seby. Sypnięte żołędziami więc pojawiły się dziki. Złapało i poszło. Dodatkowe pytania i wizje, próba zagadki stały się motaniem, nagle ktoś przyniósł foldery do poczytania

a poza konkretami davo i dobre pytania zzx nikt nic w temacie a dziki żołędzie żarły. Narobione dwie strony gównoburzy z wytykaniem co kto wie i oczekiwania jeden o gwarancje drugi o oczekiwaniach na forum. Klepanie postów, igraszki na emocjach pod ilość postów do pozycjonowania forum i nic więcej.
Ale syf się tu robi.....